Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η γνωριμία με τον Μάστορα κι οι φήμες περί εγκυμοσύνης

«Όταν ήρθε η καραντίνα ήταν η στιγμή που σκέφτηκε να χωρίσω...»

Δείτε όσα δήλωσε πρόσφατα η Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Μέσα από ένα βίντεό της στο YouTube η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, αποκάλυψε πότε και πώς γνώρισε τον σύντροφό της Χρήστο Μάστορα.

Το απόγευμα της Δευτέρας μέσα από τη διαδικτυακή εκπομπή Raw House με καλεσμένη τη make up artist, Gio Dreveli (Γιώτα Δρέβελη), διηγήθηκαν ιστορίες πίσω από τις φωτογραφίες που έχουν ποστάρει στα social media

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η φωτογραφία όπου φαίνονται οι ατέλειές της

Το εντυπωσιακό μοντέλο μίλησε για τη γνωριμία με τον frontman του γκρουπ Μελisses: «Στις 25 Φεβρουαρίου του 2020 είχα πάει σε ένα event που τραγουδούσαν οι Μελisses. Εγώ είχα σχέση κi είχε κι αυτός. Όταν τον είδα τότε μου έκανε "κλικ". Είχα πει "Τι ωραίο παιδί!", κάτι έγινε στο μυαλό μου». 

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη με την Gio Dreveli

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη με την Gio Dreveli

«Στις 2 Αυγούστου του 2022 ήταν η αρχή της σχέσης μου με τον Χρήστο. Θυμάμαι τότε είχαν βγει και κάποια άρθρα, αλλά εμείς ακόμα τότε δεν το είχαμε πει», πρόσθεσε.  

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Aπάντησε για το unfollow στον Χρήστο Μάστορα

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην καραντίνα, ανέφερε: «Όταν ήρθε η καραντίνα ήταν η στιγμή που σκέφτηκε να χωρίσω από την προηγούμενη σχέση μου. Τότε ξεκίνησαν κι οι κρίσεις πανικού, υπήρξε μια έξαρση κατά τη διάρκεια της καραντίνας γιατί είχα μια σχέση που δεν ήθελα να βρίσκομαι, παρόλο που υπήρχε αγάπη. Ο πρώην σύντροφός μου δεν έφταιγε κάπου, ήταν καθαρά δικό μου», είπε στη συνέχεια. 

Σπάνιες, αλλά πάντα φουλ ρομαντικές οι φωτογραφίες της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη και του Χρήστου Μάστορα

Σπάνιες, αλλά πάντα φουλ ρομαντικές οι φωτογραφίες της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη και του Χρήστου Μάστορα /Φωτογραφία Instagram

«Το 2021 ήταν μια από τις χειρότερες χρονιές μου. Είχα πάρει αρκετά κιλά γιατί είχα κι ένα γυναικολογικό θέμα, είχαν γραφτεί άπειρα άρθρα ότι είμαι έγκυος. Ακόμα δεν είχα χωνέψει το πρόβλημα που είχα και παράλληλα είχα να διαχειριστώ και τα όσα γραφόντουσαν», συμπλήρωσε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Δείτε το βίντεο της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top