Χάρης Βαφειάς: Αυτή είναι η εκθαμβωτική σύζυγος του Dragon

Τα δύο παιδιά και το γαμήλιο δώρο πολλών εκατομμύριων που της έκανε

Δείτε διάφορες φωτογραφίες του Χάρη Βαφειά και της Έμιλυ Λαγουνάρη

Ο πιο... σκληρός διαπραγματευτής του Dragons' Den, δεν είναι άλλος από τον Χάρη Βαφειά. Εκτός από την επιτυχημένη επιχειρηματική του δραστηριότητα, εδώ κι αρκετά χρόνια έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια με την εκθαμβωτική Έμιλυ Λαγουνάρη. 

Οι δυο τους είναι πάρα πολύ ευτυχισμένοι έχοντας τεράστια αδυναμία στα δύο τους παιδιά, για τα οποία πάντα βρίσκουν ελεύθερο χρόνο ώστε να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές.

Ο Χάρης Βαφειάς κι η Έμιλυ Λαγουνάρη με τη Ρόη Αποστολοπούλου (αριστερά) σε εκδήλωσε το 2012

Ο Χάρης Βαφειάς με τη σύζυγό του Έμιλυ Λαγουνάρη (δεξιά) και τη Ρόη Αποστολοπούλου (αριστερά) σε εκδήλωση το 2012 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Χάρης Βαφειάς: Με τι ασχολείται η σύζυγός του, Έμιλυ Λαγουνάρη

Η σύζυγος του εφοπλιστή, είναι επίσης ιδιαίτερα πετυχημένη στον δικό της χώρο που δεν είναι άλλος από την Τέχνη. Η Έμιλυ Λαγουνάρη είναι εικαστικός με σπουδές στην Αρχιτεκτονική, ενώ έχει κάνει και ένα μεταπτυχιακό στο Interior Design στο διάσημο St.Martins College του Λονδίνου. Συγκεκριμένα ασχολείται με τη μοντέρνα τέχνη, ενώ τις δημιουργίες της τις εκθέτει στις πιο μεγάλες γκαλερί της Αθήνας.

Η Έμιλυ Λαγουνάρη με την πεθερά της, Νινέτα Βαφειά

Η Έμιλυ Λαγουνάρη με την πεθερά της, Νινέτα Βαφειά /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο γάμος και το γαμήλιο δώρο των 8 εκατομμυρίων

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε το 2012 σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στο ιδιωτικό παρεκκλήσι που βρίσκεται μέσα στην έπαυλη του Χάρη Βαφειά. Φυσικά δεν έλειψαν τα μεγάλα ονόματα από το πάρτι που ακολούθησε. Αυτό που δεν ξεχνιέται είναι το γαμήλιο δώρο που έκανε ο επιχειρηματίας στη σύζυγό του αξίας 8 εκατομμυρίων ευρώ!

Αυτό δεν ήταν άλλο από ένα υπερπολυτελές σκάφος μήκους 55,17 μέτρων! 

Η Έμιλυ Λαγουνάρη με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Έμιλυ Λαγουνάρη με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Το γιοτ έχει τρια καταστρώματα, πέντε διπλές και δύο μονές καμπίνες, μπαρ, τραπεζαρία για 18 άτομα, γυμναστήριο, τζακούζι, επιχρυσωμένα μπάνια και μπορεί άνετα να φιλοξενήσει 12 άτομα.

Μπορεί κάποιος να μην το θεωρεί και τόσο ρομαντικό δώρο αν δε γνωρίζει ότι το όνομα «Emihar» που είχε δώσει ο εφοπλιστή στο σκάφος ήταν αποτέλεσμα της ένωσης των μικρών τους ονομάτων.

Έμιλυ Λαγουνάρη, Ιωάννα Σιαμπάνη & Χάρης Βαφειάς

Έμιλυ Λαγουνάρη, Ιωάννα Σιαμπάνη & Χάρης Βαφειάς /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top