Μπάρκα: Η φάρσα που είχε κάνει στην Καινούργιου - «Γκόμενοι είμαστε»

Το βίντεο που αποδεικνύει τη στενή φιλία των δύο κυριών της τηλεόρασης

Σάλος έχει προκληθεί στα social media τις τελευταίες ώρες με πρωταγωνιστές την Κατερίνα Καινούργιου, τη Δανάη Μπάρκα και τον πρώην της μίας και νυν της άλλης, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Μπάρκα: Η αλλαγή στα social media μετά τα φιλιά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Συγκεκριμένα, μετά τις φωτογραφίες με τα παθιασμένα φιλιά της Δανάης στον πρώην της Κατερίνας, σε γκέι κλαμπ στο Γκάζι. 

καινουργιου

Οι δυο παρουσιάστριες διατηρούσαν πολύ καλές σχέσεις μέχρι τώρα. Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου είχε στηρίξει πολλές φορές δημόσια τη Δανάη Μπάρκα, ενώ εκείνη είχε γνωρίσει τον Φίλιππο Τσαγκρίδη με την παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη.

Το άγνωστο ραντεβού Καινούργιου - Τσαγκρίδη πριν τα φιλιά με την Μπάρκα

Δανάη Μπάρκα: Η επική φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου

Ένα ακόμη βίντεο που αποδείκνυε τη στενή φιλία των δύο κυριών της τηλεόρασης, ήταν όταν η Δανάη Μπάρκα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Night Out. Εκεί της ζητήθηκε να καλέσει την Κατερίνα Καινούργιου για φάρσα.

«Θέλω να καλέσεις στο τηλέφωνο την πολύ καλή σου φίλη και συνάδελφο, Κατερίνα Καινούργιου και θα της προτείνεις να τηλεφωνήσει στο κανάλι της (τον Alpha) και να τους ζητήσει να μετατεθεί η εκπομπή της δύο ώρες μετά από την ώρα που προβάλλεται τώρα. Για να μην είστε απέναντι», είχε πει τότε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Ποια ήταν η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου στο τηλεφώνημα;

«Τι λες; Χάζεψες; Χαζό είσαι παιδάκι μου; Εξαιρετικά τα πηγαίνεις. Τα έχουμε μωρή και πειράζει που είμαστε απέναντι; Γκόμενοι είμαστε; Τι είναι αυτά που λες;», ήταν η πρώτη της αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου. 

«Ποτέ δεν ξέρεις σε αυτή τη ζωή τι θα γίνει, έτσι όπως πάμε και οι δύο. Δεν παίζει με τίποτα να τους το προτείνεις;» είπε τότε η Δανάη Μπάρκα. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top