Δημάκης: «Δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης, ούτε 1 στο τρισεκατομμύριο»

Όσα είπε ο κρατούμενος για τον χωρισμό του με την Ερασμία Μάνου

Όσα είπε ο κρατούμενος Βασίλης Δημάκης για τον χωρισμό του με την Ερασμία Μάνου- βίντεο Το Πρωινό

Σαν κεραυνός έσκασε η είδηση χωρισμού της κόρης της Σοφίας Βόσσου, Ερασμίας Μάνου με τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη. 

Ερασμία Μάνου: Ξαφνικός χωρισμός για την κόρη της Σοφίας Βόσσου

Το τέλος της σχέσης τους ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό που διατηρείται στα social με το όνομά του και μάλιστα, ανήμερα των γενεθλίων της. Σήμερα, μιλώντας ο ίδιος στην εκπομπή «Το Πρωινό», απέκλεισε κάθε πιθανότητα επανασύνδεσης.

Μικρούτσικος για χωρισμό Μάνου -Δημάκη: Μου δείχνει έναν άνθρωπο χειριστικό

«Έκανα μια ανάρτηση, η οποία είναι σχετική με τα παρελκόμενα. Δηλαδή την Τρίτη έχω κανονίσει με τον κύριο Αντωνίου, τον συμβολαιογράφο, να προσέλθει στο κατάστημα, έτσι ώστε να λύσουμε το σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο είχαμε συνάψει τότε» ανέφερε ο Βασίλης Δημάκης στον Αnt1.

Mάνου: Ο γάμος της με τον κρατούμενο Δημάκη και η επιθυμία για ένα παιδί

«Τα όνειρα συνήθως λένε τα κάνουν οι κοιμισμένοι, τέλος πάντων, που αυτό δεν πάει να πει κάτι. Όνειρα κάνουν όλοι, αλλά το θέμα είναι ότι είναι λόγοι που δεν μπορούν να υπερνικηθούν από κανέναν μας, τουλάχιστον από την πλευρά μου σίγουρα, και δε μας επιτρέπουν για κανένα λόγο να είμαστε μαζί, άλλο πια. Και είναι μια γυναίκα που αγαπάω, που αγάπησα και θα συνεχίσω να αγαπώ. Όπως κάθε γυναίκα που της είπα ότι την αγαπώ, γιατί όταν λες σ’ αγαπώ, σημαίνει ότι την αγαπάς. Είναι ένας άνθρωπος που λατρεύω, εκτιμώ, σέβομαι. Το καλύτερο για όλους μας είναι αυτό και για εμάς και για άλλους τρίτους, ίσως…», εξομολογήθηκε ο Βασίλης Δημάκης.

Η Ερασμία Μάνου έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού μετά το σύμφωνο συμβίωσης με τον Βασίλη Δημάκη, τον Μάιο του 2023/ NDP

Η Ερασμία Μάνου έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού μετά το σύμφωνο συμβίωσης με τον Βασίλη Δημάκη, τον Μάιο του 2023/ NDP

Όσο για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, απάντησε: «Δεν υπάρχει (περίπτωση επανασύνδεσης), παροδικά είναι τα φαινόμενα τα καιρικά. Όταν αποφασίζεται κάτι, αποφασίζεται. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, ούτε μια στο τρισεκατομμύριο, για κανέναν λόγο».

Ο Βασίλης Δημάκης/ φωτογραφία Facebook

Ο Βασίλης Δημάκης/ φωτογραφία Facebook

Για την κρίση στη σχέση τους, ο Βασίλης Δημάκης αποκάλυψε ότι ξεκίνησε από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. «Παραμονή Πρωτοχρονιάς και έπειτα. Δεν υπήρξε κανένα (πρόβλημα), ούτε συννεφάκι καν. Τα μόνα συννεφάκια που υπήρξαν, ήταν αυτά που ταξιδεύαμε μαζί και ονειρευόμασταν χίλια δυο πράγματα. Αλλά υπάρχει και ο Θεός Δίας που ρίχνει κεραυνούς, τώρα κάποια στιγμή θα βγει στην επιφάνεια ποιος είναι ο Θεός Δίας. Δεν αφορά, σας λέω, τρίτο πρόσωπο, δηλαδή κάποιος σύντροφος, μια δικιά μου ή κάποιος σύντροφος νέος της. Απλά σας λέω, είναι λόγοι οι οποίοι δεν μπορούν να υπερνικηθούν για κανένα λόγο», επισήμανε.

Σοφία Βόσσου: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά το σύμφωνο συμβίωσης της κόρης της

Υπενθυμίζεται ότι το πρώην ζευγάρι είχε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης μέσα στις φυλακές, με τη σύμφωνη γνώμη της Σοφίας Βόσσου, τον Μάιο του 2023. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top