Μικρούτσικος για χωρισμό Μάνου -Δημάκη: Μου δείχνει έναν άνθρωπο χειριστικό

«Η Ερασμία Μάνου μού ζήτησε να μην κακολογήσω καθόλου τον καλό της»

Με αφορμή το ρεπορτάζ για τον χωρισμό της Ερασμίας Μάνου από τον Βασίλη Δημάκη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» πως μίλησε με την κόρη της Σοφίας Βόσσου.

Όπως τόνισε ο ίδιος, η Ερασμία Μάνου του ζήτησε να μην αναφερθεί αρνητικά προς τον πρώην σύζυγό της. Ωστόσο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέλεξε να κάνει ένα προσωπικό του σχόλιο.

Ερασμία Μάνου: Ξαφνικός χωρισμός για την κόρη της Σοφίας Βόσσου

«Η Ερασμία Μάνου μού ζήτησε – αν μιλήσω – να μην κακολογήσω καθόλου τον καλό της. Είχα πρόθεση να συναντήσω τον Βασίλη Δημάκη στη φυλακή, με ένα ενδιαφέρον γενικότερο σαν σύντροφος/σύζυγος της Ερασμίας. Ένας άνθρωπος που ξεκινά μία παραβατική ζωή, τιμωρείται για αυτήν, σπουδάζει στη φυλακή και όλο αυτό με εξάπτει να δω τι τύπος είναι. Στα χαρτιά μπορεί κάποιος να καταλάβει, αλλά αν δεν δει τα πράγματα και δε συζητήσει, δεν μπορεί να ξέρει τίποτα» ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Είναι μερικά πράγματα που με ενοχλούν. Δηλαδή η τοποθέτησή του με στιχούργημα με μικρούς υπαινιγμούς, για εμένα μου δείχνει έναν άνθρωπο χειριστικό την ημέρα των γενεθλίων. Είναι σαν να τον πικάρεις τον άλλον. Επειδή είναι ένα έξυπνο παιδί, νομίζω ότι λειτουργεί χειριστικά, αλλά αυτό είναι έξω από την άποψη της Ερασμίας. Τη ρώτησα αν είναι καλά. Μου είπε αν κάνω κάτι, να μην τον ενοχλήσω. Είναι προσωπική μου άποψη ότι είναι χειριστικός.

Τα Χριστούγεννα έκανα στην Ερασμία μισή ώρα κουβέντα-συνέντευξη, όπου τη ρωτούσα λεπτομέρειες για το πώς μπορεί αυτό το πράγμα να γίνει πρακτικά, πώς τον γνώρισε και τον ερωτεύτηκε, πώς επικοινωνούν όταν ο ένας είναι στη φυλακή και ο άλλος εκτός; Αρκεί αυτό για να θρέψει ένα γάμο; Ο Βασίλης και η Ερασμία δεν είναι απλές περιπτώσεις. Εγώ τίμια φερόμενος έλεγα όχι στην Ερασμία», πρόσθεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top