Mάνου: Ο γάμος της με τον κρατούμενο Δημάκη και η επιθυμία για ένα παιδί

Οι δηλώσεις της μητέρας της, Σοφίας Βόσσου, έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού

Το απόγευμα της 4ης Μαΐου η Ερασμία Μάνου πέρασε το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού, προκειμένου να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, Βασίλη Δημάκη.

Σοφία Βόσσου: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά το σύμφωνο συμβίωσης της κόρης της 

Ερασμία Μάνου: Yπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον Βασίλη Δημάκη στις φυλακές

Η Ερασμία Μάνου έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού - Φωτογραφία: NDP 

Η κόρη της Σοφίας Βόσσου και ο κρατούμενος έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης μέσα στις φυλακές. 

Η Ερασμία Μάνου μαζί με τη γνωστή τραγουδίστρια και μητέρα της, έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που βρίσκονταν εκεί. 

«Νιώθω περίεργα… Για ποιο λόγο παντρεύεται κάποιος; Για τους λόγους που παντρεύεται κάποιος, παντρεύομαι κι εγώ. Σίγουρα παίζει ρόλο και το ότι θέλω να τον βλέπω περισσότερο», παραδέχτηκε η Ερασμία. 

Ερασμία Μάνου: Η κόρη της Σοφίας Βόσσου παντρεύτηκε στις φυλακές Κορυδαλλού - Φωτογραφία: NDP

Η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου, παντρεύτηκε στον Κορυδαλλό τον φυλακισμένο αρραβωνιαστικό της, Βασίλη Δημάκη - Φωτογραφία: NDP 

«Εγώ θέλω να ευχηθώ σε όλους να έχουν τόσο καλά παιδιά όσο είναι ο γαμπρός και η κόρη μου», πρόσθεσε από την πλευρά της η Σοφία Βόσσου.

Σοφία Βόσσου: «Πήγα στον αρραβώνα της κόρης μου στις φυλακές»

Στη συνέχεια η Ερασμία Μάνου πήρε ξανά τον λόγο, αποκαλύπτοντας πως με τον αγαπημένο τους επιθυμούν να κάνουν ένα παιδάκι.

«Είμαι πολύ συγκινημένη. Όλα καλά. Συγικνημένοι είμαστε και οι δυο. Ως διαδικασία δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο. Υπογράψαμε. Θα το γιορτάσουμε μάλλον με τις φίλες μου, κάτι θα κάνουμε. Με τον Βασίλη δε μπορούμε να το γιορτάσουμε, μακάρι να μπορούσαμε. Αν θέλετε να τον βγάλουμε, να τον πάμε μια βόλτα. Εμείς καθίσαμε λίγο παραπάνω μαζί. Παιδί, πρώτα ο Θεός επιθυμούμε να κάνουμε.΄Ελπίζουμε σε λίγους μήνες να είναι έξω».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top