Βανδή: «Ο Βασίλης Καρράς υπήρξε ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου»

Η Δέσποινα Βανδή μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά

Η Δέσποινα Βανδή για τον Βασίλη Καρρά στη Super Κατερίνα

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται δύο μήνες από την ημέρα που έφυγε από κοντά μας ο Βασίλης Καρράς σε ηλικία 70 ετών. Η είδηση του θανάτου του τραγουδιστή σκόρπισε θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο.

Βανδή, Φουρέιρα & Ρέμος τραγούδησαν στη μνήμη του Βασίλη Καρρά

Συντετριμμένη στην κηδεία του είδαμε και τη Δέσποινα Βανδή, αφού, όπως είπε, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, ήταν ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή της.

Δέσποινα Βανδή: Τα συγκινητικά λόγια της για τον Καρρά - «Βασίλη, γέλα μου»

Με αφορμή την πρεμιέρα του J2US, το βράδυ του Σαββάτου 17/2, όπου συνήθιζε να κάνει ποδαρικό ο «άρχοντας της πίστας«, η τραγουδίστρια μίλησε με τρυφερά λόγια για εκείνον πρώτη φορά μετά την απώλειά του.

Η απώλεια του Βασίλη Καρρά ''πόνεσε'' πολύ τη Δέσποινα Βανδη /φωτογραφία NDP

Η απώλεια του Βασίλη Καρρά ''πόνεσε'' πολύ τη Δέσποινα Βανδη /φωτογραφία NDP

«Ο Βασίλης Καρράς υπήρξε ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου και το έχω ξαναπεί. Το σπουδαιότερο απ’ όλα, το οποίο πέρασε και στον κόσμο, είναι το ότι πέρα από ένας εξαιρετικός τραγουδιστής με ιδιαίτερη χροιά και πολύ ωραία τραγούδια ήταν ένας άνθρωπος γειωμένος.

Ήταν ο Βασίλης και πάνω και κάτω από τη σκηνή. Εγώ νιώθω ότι υποδύομαι και έναν ρόλο πάνω στη σκηνή, και κάτω είμαι η Δέσποινα. Εκείνος ήταν ο Βασίλης και πάνω και κάτω από τη σκηνή. Πολύ ζεστός άνθρωπος, πολύ γενναιόδωρος, φρόντιζε όλα τα νέα παιδιά, δεν είχε ίχνος ανταγωνισμού μέσα του. Υπέροχος άνθρωπος. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, θα ζοριστώ, αλλά θα το διαχειριστώ» είπε η Δέσποινα Βανδή.

Πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή της χαρακτήρισε τον Βασίλη Καρρά η Δέσποινα Βανδή

Πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή της χαρακτήρισε τον Βασίλη Καρρά η Δέσποινα Βανδή/ φωτογραφία NDP

Κλείνοντας, ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε πως σχεδίαζαν να του κάνουν έκπληξη στα γενέθλιά του, αλλά δεν μπόρεσαν μιας και βρισκόταν στο νοσοκομείο.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top