Μιχάλης Μουρούτσος: Υπέστη κάταγμα στο σαγόνι και χρειάστηκε χειρουργείο

«Τώρα είμαι με λάμα και βίδες»

Δείτε βίντεο από την εκπομπή «Γεια Σου» για τη νέα σύντροφο του Μιχάλη Μουρούτσου

Ο Μιχάλης Μουρούτσος βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στο νοσοκομείο με τη σύντροφό του, Κατερίνα Παλαιολόγου, να βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του.

Στο νοσοκομείο ο Μιχάλης Μουρούτσος - Τι συνέβη;

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τae-Kwon-Do συγκρούστηκε με έναν συμπαίκτη του, κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα 8x8, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο σαγόνι του. Μάλιστα χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ερωτευμένος ο Μιχάλης Μουρούτσος - Αυτή είναι η σύντροφος του

Προχθές ο Μιχάλης Μουρούτσος δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο. Σήμερα επέστρεψε με νέα φωτογραφία που τον δείχνει να ποζάρει με τον γιατρό του, εξηγώντας στη λεζάντα πώς συνέβη το ατύχημα που τον έστειλε στο κρεβάτι του πόνου. 

«Την περασμένη Πέμπτη είχα ένα ατύχημα σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα 8x8. Σε μια κακή, σπάνια στιγμή έσπασα το σαγόνι μου, καθώς συγκρούστηκα με έναν φίλο μου (συμπαίκτη). Διακομίστηκα στο 401 και διαγνώστηκα με κάταγμα της κάτω γνάθου. Από την πρώτη στιγμή το προσωπικό, οι νοσοκόμοι, οι νοσηλευτές, οι γιατροί και η διοίκηση του νοσοκομείου στάθηκαν δίπλα μου και τους ευχαριστώ πολύ».

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, την σύντροφο μου που δεν έλειψε στιγμή από δίπλα μου, τους συγγενείς μου, τους φίλους μου, συναδέλφους, δασκάλους-προπονητες, τους γνωστούς μου και τους αγνώστους που ήταν δίπλα μου. Τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης ήταν συγκινητικά. ΥΓ1. Σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις πάντα υπάρχει και η θετική πλευρά. Εγώ επιλέγω να βλέπω μόνο αυτή. ΥΓ2. Γνωρίζω ότι κάνω "τρέλες" για την ηλικία μου. Περιμένω να περάσει ο καιρός για να τις ξανά αρχίσω. ΥΓ3. Κάποιος μου είπε ότι για να μπορέσεις να διοικήσεις την ομοσπονδία του αθλήματος σου, πρέπει να είσαι σιδεροκέφαλος. Τώρα είμαι με λάμα και βίδες», έγραψε στην ανάρτησή του ο αθλητής, ευχαριστώντας παράλληλα τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για τη βοήθειά τους.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top