Φιλοθέη Μωβ: Κάνει μήνυση στον Γιάννη Βαρδή

Με αφορμή τις δηλώσεις για τον «Άλλο άνθρωπο»

Μήνυση θα καταθέσει η Φιλοθέη Μωβ κατά του Γιάννη Βαρδή. Η χρόνια κόντρα του τραγουδιστή και της τελευταίας συζύγου του πατέρα του, Φιλοθέης Μωβ είναι γνωστή ωστόσο τους τελευταίους μήνες αυτή έχει αναζωπυρωθεί με τις δύο πλευρές να ανταλλάσσουν δημόσια πυρά.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» έγινε γνωστό πως η Φιλοθέη Μωβ κάνει μήνυση στον γιο του Αντώνη Βαρδή μετά τις τελευταίες δηλώσεις του για εκείνη και την Κοινωνική Κουζίνα του Άλλου Ανθρώπου.

Δείτε όλη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Η Φιλοθέη Μωβ δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στη δωρεάν σίτιση και μάλιστα ανήκει στη μερίδα εκείνων που υποστηρίζουν την αθωότητα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου αναφορικά με την οικονομική διαχείριση της αυτοδιαχειριζόμενης ομάδας, που προσφέρει δωρεάν φαγητό.

Γιάννης Βαρδής για Μωβ: «Την απεχθάνομαι. Δε θέλω να τη βλέπω» 

«Θα ήθελα να σου πω ότι όλα αυτά τα χρόνια έχω δεχτεί πάρα πολλή λάσπη, αλλά όλα αυτά θα πρέπει να αποδειχτούν σε μία δικαστική αίθουσα. Οπότε αποφάσισα ότι για να μπορέσω να υπερασπιστώ την προσωπικότητά μου και το έργο του Αντώνη θα πρέπει όλα αυτά να ειπωθούν σε μια αίθουσα δικαστηρίου και να παρθεί μία απόφαση, έτσι ώστε να αποδειχθεί ότι δεν είναι συκοφαντίες. Συνεχίζει έτσι ένας πόλεμος ανελέητος.

Πράγματα από την προσωπική μου ζωή δε θα έπρεπε να τα χρησιμοποιούν δημόσια στα λαϊκά δικαστήρια.
Δε μπορείς έτσι απλά να βγαίνεις και να συκοφαντείς. Ο καλύτερος τρόπος είναι αυτός, η ελληνική δικαιοσύνη. Προσπάθησα να είμαι διακριτική, δεν μου αρέσει να βγαίνω μπροστά. Κάπου υπάρχουν κάποια όρια. Έχω ήδη κινηθεί νομικά. Έχει ήδη κατατεθεί μήνυση και στον Γιάννη και σε όποιον με συκοφαντεί», είπε μεταξύ άλλων η Φιλοθέη Μωβ στην εκπομπή.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top