Τούνη - Αλεξάνδρου: Το roadtrip με τον γιο τους δεν εξελίχθηκε όπως ήθελαν!

Τι συνέβη;

Ένα roadtrip  αποφάσισαν να κάνουν χθες Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μαζί με τον γιο τους, Πάρη.

Η ευτυχισμέη οικογένεια βρέθηκε εκτός Αττικής, και συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν τους Καταρuni.ράκτες Πέτρας, έναν ιδανικό προορισμό, μία ανάσα από την Αθήνα.

Φυσικά, η γνωστή influecner που μοιράζεται τα πάντα με τους διαδικτυακούς της φίλους, δε θα μπορούσε να μην ανεβάσει στο instagram φωτογραφίες και βίντεο από την εκδρομή τους.

τουνη

Τούνη: Έφτιαξε περπατόπιτα για τον Πάρη που έκανε τα πρώτα του βήματα

jtouni

Ο μικρός Πάρης πρόσφατα έγινε ενός έτους, και τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα!

«Είναι συγκλονιστική η μητρότητα. Έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Απαιτεί πολλή ενέργεια, αλλά είναι το καλύτερο συναίσθημα του κόσμου. Είμαστε αυτοκολλητάκια… Το παιδί δεν ήταν κάτι που επιδιώκαμε σε εκείνη τη φάση», ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου η JTouni.

τουνη

τουνη

Ολοκληρώνοντας την εκδρομή τους στους Καταρράκτες , η Ιωάννα Τούνη δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά της, καθώς όπως είπε, σίγουρα δεν ήταν η κατάλληλη μέρα για τον προορισμό αυτόν.

«Δυστυχώς η βόλτα δεν εξελίχθηκε όπως θα θέλαμε, ο καταρράκτης δεν είχε νερό και φυσούσε αδιανόητα πολύ», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

τουνη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top