Ιωάννα Τούνη: «Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος σε αγόρι, μόνο που δεν έκλαψα»

Υπάρχουν σκέψεις για δεύτερο παιδί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου;

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 29/1 καλεσμένη στο The 2Night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη μητρότητα, τον γιο της, Πάρη, τη τηλεόραση αλλά και τη σχέση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

ΤΟΥΝΗ

Η εγκυμοσύνη

«Δε ξέρω αν περιγράφεται. Είναι συγκλονιστική η μητρότητα. Έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Απαιτεί πολλή ενέργεια, αλλά είναι το καλύτερο συναίσθημα του κόσμου. Είμαστε αυτοκολλητάκια… Το παιδί δεν ήταν κάτι που επιδιώκαμε σε εκείνη τη φάση. Ήρθε ξαφνικά. Ήταν μια πολύ μεταβατική περίοδος για μένα, ήταν λίγο αφότου είχε φύγει η μανούλα μου. Ήταν μεγάλη η αντίθεση, φεύγει μια ζωή και έρχεται μια νέα. Όταν έφυγε από τη ζωή η μανούλα μου, έλεγα ότι θέλω μια οικογένεια, να μην είμαι μόνη και ξαφνικά ήρθε το μωρό», ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Τούνη για την περίοδο της εγκυμοσύνης και πρόσθεσε: «Η εγκυμοσύνη ήταν εννιά ατελειώτοι μήνες. Δεν πέρασα πολύ εύκολα, δεν κινδύνευσα ούτε εγώ ούτε το μωρό. Είχα θρομβοφυλία, οι εμετοί ήταν σε βαθμό που δεν μπορούσα να φάω».

Ιωάννα Τούνη: Αυτός είναι ο μηνιαίος τζίρος της εταιρείας ρούχων της

 «Δε σημειώνω ποτέ την περίοδό μου, ο Δημήτρης μια μέρα μου είπε “είσαι έγκυος”, το τεστ εγκυμοσύνης το έκανα στις τουαλέτες γυμναστηρίου με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη. Ντρεπόμουν να πάω εγώ να το πάρω γιατί δεν είχα ξανακάνει, ήμουν χαλαρή, περίμενα να μπω για προπόνηση και μου λέει η Δήμητρα ότι είναι θετικό. Δεν μπήκαμε ποτέ για προπόνηση. Στον Δημήτρη είπαμε ότι βαριόμασταν και πήγαμε για καφέ, του είπα ότι είμαι έγκυος αργότερα, όταν γύρισα σπίτι…», είπε σε άλλο σημείο για το πώς έμαθε ότι θα γίνει μαμά. 

Τα κιλά της εγκυμοσύνης και το φύλο του μωρού

«Πήρα 15 κιλά με την εγκυμοσύνη. Τώρα είμαι νομίζω και πάλι στα κιλά μου», αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Ιωάννα Τούνη ενώ για αντίδρασή της όταν έμαθε ότι περιμένει αγόρι είπε:

«Το φύλο του μωρού το μάθαμε όταν ήμουν 4,5-5 μηνών. Δεν το ήξερε κανείς από τους δυο. Ήμουν σίγουρη ότι περίμενα κορίτσι. Μόνο που δεν έκλαψα στο gender reveal. Ο Δημήτρης πέταξε από τη χαρά του. Αλλά τώρα, με τον γιο μου πεθαίνω, είναι ο άντρας της ζωής μου, δεν το συζητώ.

Είμαι τόσο χαρούμενη που έχω ένα τόσο υγιές μωράκι… νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Επειδή ήμουν μοναχοπαίδι και σκεφτόμουν ότι ήθελα ένα αδελφάκι, σκέφτομαι ότι θα ήθελα ο Πάρης να έχει αδέλφια, αλλά προς το παρόν έχω τόσες υποχρεώσεις που δεν προλαβαίνω. Όταν μεγαλώσει και γίνει λίγο πιο αυτόνομος… ».

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top