Τέιλορ Σουίφτ: Η στιγμή που έδειξε ασέβεια στη Σελίν Ντιόν

«Μεγάλη ασέβεια από μέρους της» γράφουν οι χρήστες των social media

Το τελευταίο διάστημα, η  Σελίν Ντιόν περνάει την πιο σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της. Θυμίζουμε ότι τον Δεκέμβριο του 2022, ανακοίνωσε στους θαυμαστές της ότι αναβάλλει την παγκόσμια περιοδεία της λόγω σπασμών που επηρέασαν τον τρόπο που περπατούσε και τραγουδούσε, ενώ πρόσφατα αποφάσισε να μοιραστεί με τους εκατομμύρια θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο, τον αγώνα που δίνει με το Σύνδρομο Δυσκίνητου Ανθρώπου (Stiff Person).

Μέσω του ντοκιμαντέρ με τίτλο «I Am: Celine Dion» της Αϊρίν Τέιλορ Μπρόντσκι, θα μεταφερθεί στην οθόνη η μάχη της διάσημης τραγουδίστριας με τη σπάνια νευρολογική διαταραχή, με την οποία έχει διαγνωστεί και επηρεάζει τον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό.

Τέιλορ Σουίφτ: Η στιγμή που έδειξε ασέβεια στη Σελίν Ντιόν 

Ωστόσο, η τεράστια καλλιτέχνιδα έκανε την υπέρβαση και έδωσε χθες βράδυ το «παρών» στα βραβεία Grammy. Φαερά συγκινημένη που μετά από μήνες απουσίας βρέθηκε στη σκηνή, η Ντιόν ήταν εκείνη που παρέδωσε στην Τέιλορ Σουίφτ το βραβείο για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς.

Η Σελίν Ντιόν άνοιξε τον φάκελο και φώναξε την Τέιλορ Σουίφτ να ανέβει στο stage για να παραλάβει το βραβείο της. Η τραγουδίστρια μόλις άκουσε το όνομά της ξετρελάθηκε και άρχισε να αγκαλιάζει τους συνεργάτες της αλλά και  όποιον άλλο έβρισκε μπροστά της μέχρι να φτάσει στη σκηνή.

Εκείνο όμως που παρατήρησαν οι χρήστες στα social media είναι πως όταν έφτασε κοντά στη Σελίν Ντιόν η οποία κρατούσε το βραβείό της, δεν την αγκάλιασε και απλά πήρε από τα χέρια της το βραβείο, χωρίς καν να την κοιτάξει.

Οι περισσότεροι χαρακτήρισαν «ασέβεια» την κίνηση αυτή της Σουίφτ.

 

«Η Τέιλορ Σουίφτ αγνόησε πλήρως την Σελίν Ντιόν. Μεγάλη ασέβεια από μέρους της», «Η Τέιλορ Σουίφτ μόλις πήρε το βραβείο για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς από τη Σελίν Ντιόν χωρίς να αναγνωρίσει ότι ένας θρύλος της παρέδιδε το βραβείο», ήταν μερικά από τα σχόλια των εκνευρισμένων με την Σουίφτ χρηστών.

σουιφτ
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top