Η συγκίνηση της Σελίν Ντιόν στα βραβεία Grammy

«Σας ευχαριστώ όλους. Σας αγαπώ»

Δείτε όσα έγιναν στα βραβεία Grammy 2024 /Βίντεο: Breakfast@Star 

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Grammys 2024, τα οποία παρουσίασε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο κωμικος, Τρέβορ Νόα.

Βραβεία Grammy 2024: Η λίστα με τα ονόματα των μεγάλων νικητών

Ένα από τα highlights της 66ης τελετής των μουσικών βραβείων ήταν η στιγμή που η Σελίν Ντιόν ανέβηκε πάνω στη σκηνή, για να απονείμει το βραβείο «καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς» στην Τέιλορ Σουίφτ. Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωσή της με το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ατόμου.

Σελίν Ντιόν: «Σπάει» τη σιωπή της για το πρόβλημα υγείας της!

Η συγκίνηση της Σελίν Ντιόν στην 66η τελετή απονομής των βραβείων Grammy /Φωτογραφία AP Images

Η συγκίνηση της Σελίν Ντιόν στην 66η τελετή απονομής των βραβείων Grammy /Φωτογραφία AP Images

Την ώρα που η σπουδαία ερμηνεύτρια εμφανίστηκε στο Crypto.com, οι παρευρισκόμενοι σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και τη χειροκρότησαν με την ίδια να είναι εμφανώς συγκινημένη. 

«Σας ευχαριστώ όλους. Σας αγαπώ. Είστε πανέμορφοι. Όταν σας λέω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, το εννοώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Όσοι είναι ευλογημένοι να βρίσκονται στην τελετή των Grammy, δεν θα πρέπει ποτέ να θεωρούν δεδομένη την αγάπη και τη χαρά που φέρνει η μουσική στις ζωές μας και σε όλο τον κόσμο. Και τώρα με μεγάλη χαρά θα παρουσιάσω το Grammy που πριν από 27 χρόνια μου έδωσαν η Νταιάνα Ρος και ο Στινγκ, αυτό για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς», είπε από το μικρόφωνο η Σελίν Ντιόν. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top