Κιουρτσάκη - Λώσης: «Η οικονομική κατάσταση των παιδιών είναι άσχημη»

Όσα αποκάλυψε ο κουμπάρος του ζευγαριού

Όσα είπε για την Άντζελα Δημητρίου στο Breakfast@Star η κουμπάρα της 

Για τη διαμάχη της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση, μίλησε ο κουμπάρος του ζευγαριού Γρηγόρης Εκμαλιάν.

Άντζελα Δημητρίου: Η πρώτη on camera αντίδραση μετά τη συνέντευξή της

Σε τεντωμένο σχοινί η σχέση της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της και τον γαμπρό της /Φωτογραφία NDP Photo Agency - Ανδρέας Νικολαρέας 

Σε τεντωμένο σχοινί η σχέση της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της και τον γαμπρό της /Φωτογραφία NDP Photo Agency - Ανδρέας Νικολαρέας 

«Όταν είδα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν ανάμεσα σε μητέρα και κόρη, πήρα τηλέφωνο την Άντζελα αλλά δεν το σήκωσε. Είπε ορισμένα πράγματα, τα οποία δεν έπρεπε να ειπωθούν. Είτε είναι αλήθεια είτε ψέματα. Δε στέκουν αυτά τα πράγματα. Μπορεί ο γαμπρός της να έχει κάνει κάποια λάθη, ο κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει λάθη. Η Άντζελα Δημητρίου είναι ένας μύθος, έπρεπε να τραβήξει το αυτί του Φώτη στα λάθη που έκανε. Η Άντζελα ήταν πολύ ευχαριστημένη μαζί του. Τις δουλειές στην Αμερική τις έκλεισε αυτός», αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» το πρωί της Δευτέρας, ο άνθρωπος που πάντρεψε την Όλγα Κιουρτσάκη με τον Φώτη Λώση.

Όλγα Κιουρτσάκη - Αινιγματική ανάρτηση: «Όταν δεν το άξιζες ήμουν ευγενική»

«Της έχουν βάλει λόγια. Έχουν παρεξηγηθεί ξανά πριν έξι χρόνια. Ήταν Χριστούγεννα, παίρνω την Άντζελα, της λέω κατέβα να πάμε στα παιδιά. Μαγειρέψαμε, φάγαμε όλοι μαζί και έφτιαξαν τις σχέσεις τους. 

Η οικονομική κατάσταση των παιδιών είναι άσχημη πολύ. Είχαν το θέμα της επιβίωσης λυμένο γιατί πρόσφερε η Άντζελα. Η Όλγα και ο Φώτης θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό για να βρουν μια δουλειά γιατί ο γαμπρός της δεν είναι τεμπέλης», τόνισε ο ίδιος. 

Δικηγόρος Άντζελας Δημητρίου: «Πήγαν στην Αμερική για διακοπές!»

Τι λέει η κουμπάρα της Άντζελας Δημητρίου, Κατερίνα Κούτρη

Στην εκπομπή Breakfast@Star και στη Μαίρη Αργυριάδου μίλησε η Κατερίνα Κούτρη, το παιδί της οποίας έχει βαφτίσει η Άντζελα Δημητρίου. Η ίδια δε θέλησε να πάρει θέση για τους ισχυρισμούς της τραγουδίστριας ότι την εκμεταλλεύονται οικονομικά η κόρη της και ο γαμπρός της, αντίθετα στάθηκε στο πόσο στοργική νονά είναι. 

«Αυτά είναι οικογενειακά τους, εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι όταν ένας άνθρωπος δίνει μια μεγάλη αγκαλιά στο βαφτιστήρι του, φανταστείτε πόσο μεγαλύτερη αγκαλιά έχει να δώσει στα παιδιά της. Εμείς την αγαπάμε σαν Αγγελική Κιουρτσάκη, τη βλέπουμε σαν Αγγελική Κιουρτσάκη και η Αγγελική Κιουρτσάκη είναι μια καλή μαμά», είπε η κουμπάρα της Άντζελας Δημητρίου.  

Ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι τη φιλοξένησε στη Θεσσαλονίκη τις γιορτές και ότι ήταν χαρούμενη «Την είχα στη Θεσσαλονίκη τις γιορτές και ήταν μεγάλη χαρά μου που ήρθε να δει το βαφτιστήρι της». 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top