Άντζελα Δημητρίου: Η πρώτη on camera αντίδραση μετά τη συνέντευξή της

Τι είπε για την κόντρα που έχει ξεσπάσει με την κόρη και τον γαμπρό της

Εδώ και μέρες υπήρχε μια φημολογία ότι υπάρχουν «σύννεφα» στη σχέση της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη και τον γαμπρό της, μέχρι που η δημοφιλής τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!, επιβεβαιώνοντας ότι έχουν έρθει σε «ρήξη» με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, Φώτης Λώσης και κάνοντας λόγο για bullying και εκμετάλλευση. 

Δημητρίου: «Είχα 2ο κινητό, με παρακολουθούσαν» - Όσα είπε για την κόρη της

Στην πρώτη on camera αντίδρασή της μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης, η Άντζελα Δημητρίου αρκέστηκε να πει στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Δε χρειάζεται να πω τίποτα. Αυτοί που ξέρουν, τα ξέρουν. Ευχαριστώ πολύ».

Η Άντζελα Δημητρίου με την κόρη και τον γαμπρό της- NDP

Η Άντζελα Δημητρίου με την κόρη και τον γαμπρό της- NDP

Άντζελα Δημητρίου: Η κόρη και ο γαμπρός της απαντούν στις κατηγορίες

Το βράδυ της ίδιας μέρας, οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την τραγουδίστρια έξω από το μαγαζί όπου κάνουν πρόβες για τις επερχόμενες εμφανίσεις. «Παιδιά, ο χώρος δεν είναι για να μιλάμε για αυτά. Πιστεύω όλα είναι καλά», είπε. Όταν ρωτήθηκε για το σκηνικό με το νερό στην Αμερική απάντησε: «Χωρίς νερό μπορώ, χωρίς εσένα όχι».

Η Άντζελα Δημητρίου για την κόρη της: «Μου στέρησαν μέχρι και το νερό»

Η Άντζελα Δημητρίου περιέγραψε στη συνέντευξή της μάλιστα, ένα περιστατικό στην Αμερική όπου είχαν ταξιδέψει όλοι μαζί για συναυλία της, κατά το οποίο ο γαμπρός της είπε να μην πάρει νερό από το ξενοδοχείο γιατί δήθεν κόστιζε 100 δολάρια. Όταν δε, ζήτησε στη στυλίστριά της ότι να ρωτήσει στη reception πόσο κόστιζε, εκείνη της απάντησε: 11 δολάρια. «Του λέω: "Φώτη μου, το νερό δεν έχει όσο είπες". Και γυρνάει και λέει στη Φιλίτσα: "Μην της ξαναμιλήσεις και μην της ξανακάνεις κουμάντο, γιατί εμείς έχουμε παιδί και δεν μπορεί να κάνει έξοδα"», περιέγραψε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της. 

Στον γάμο του ζευγαριού τον Σεπτέμβριο του 2017/ NDP

Στον γάμο του ζευγαριού τον Σεπτέμβριο του 2017/ NDP

Δημητρίου: «Είχα 2ο κινητό, με παρακολουθούσαν» - Όσα είπε για την κόρη της

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, ανέφερε: «Υποχώρηση να κάνω εγώ; Αν έβλεπα ότι έστω ένας από τους δύο έπιανε μια δουλειά, θα μπορούσα να συνεισφέρω. Δε θα άφηνα φυσικά πότε ένα μωρό να πεινάσει, θα πήγαινα σε ένα σουπερμάρκετ να αγοράσω ότι είχε ανάγκη. Όπως κι έκανα μέχρι πρότινος. Γιατί πίστεψε με, εγώ τα έχω πληρώσει όλα. Κι επειδή ο κύριος Φώτης Λώσης ισχυρίζεται ότι τον είχα συνεργάτη μου, να ξεκαθαρίσω ότι μάνατζερ μου είναι μόνο η κυρία Βάσω Καπώνη. Και δε θα μπορούσε να είναι. Γιατί ο σωστός μάνατζερ φροντίζει να έχει τον καλλιτέχνη του σε ηρεμία. Δεν του κάνει μπούλινγκ. Δεν του λέει: "Eγώ σε ανέβασα, εγώ σε ανέστησα ξανά, γιατί ήσουν πεθαμένη και σε πήρα στα χέρια μου και σε έφτιαξα". Μετά από 50 ολόκληρα χρόνια να ακούσω αυτή τη κουβέντα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top