Αντώνης Κανάκης: Η συγκινητική ανάρτηση για φίλο που έφυγε από τη ζωή

«Μου ήρθε βραδιάτικα ένα μήνυμα πως ο Μιχάλης έφυγε»

Οι οn air ευχές του Αντώνη Κανάκη στην κόρη του για τα γενέθλιά της- βίντεο Ράδιο Αρβύλα 7/12/23

Στην απώλεια ενός φίλου, που είχε γίνει κομμάτι της ζωής του τη δεκαετία του '80, αναφέρθηκε σε μια συγκινητική ανάρτησή του ο Αντώνης Κανάκης.

Αντώνης Κανάκης: Η σπάνια εξομολόγηση για την σύντροφο του και η γνωριμία

Περιγράφει λοιπόν πως εκείνα τα χρόνια, στέκι του ήταν τα δισκάδικα και ειδικά ένα πολύ μικρό σε μέγεθος, το οποίου ιδιοκτήτης ήταν ο Μιχάλης. Εκεί ανακάλυψε «πολλά κιλά» μουσικής, αφού ο Μιχάλης ξεψάχνιζε στο πικάπ που είχε όλες τις νέες ανεξάρτητες κυκλοφορίες από το εξωτερικό.

Αντώνης Κανάκης: Η κόρη του έγινε 7 ετών - «Ευγενία μου, σε λατρεύω»

«Και κάπως έτσι, ο άνθρωπος αυτός γίνεται ένα ιδιαίτερο κομμάτι της ζωής σου, τότε που αυτή ήταν ακόμα ανέμελη, ρομαντική και γεμάτη όνειρα. Εχθές, μου ήρθε βραδιάτικα ένα μήνυμα που έγραφε πως ο Μιχάλης έφυγε…Ο φίλος μας, ο Μιχάλης ο Billboard» καταλήγει στην ανάρτησή του ο παρουσιαστής.

«Τη δεκαετία του ‘80 το βασικό μου στέκι ήταν τα δισκάδικα.  Rock 100, Πάτσης, Blow up, Stereodisc, Άλκης κ.α..  Περισσότερο ίσως απ´ όλα, μαζί με το Rock 100, ξημεροβραδιαζόμουν σε ένα πολύ μικρό σε μέγεθος (πραγματικά πολύ μικρό), στην Προξένου Κορομηλά, το Billboard.  Εκεί ανακάλυψα πολλά κιλά μουσικής, αφού ο Μιχάλης που το είχε, όποτε έφερνε νέες ανεξάρτητες κυκλοφορίες από το εξωτερικό, τις βάζαμε στο πικαπ που είχε δίπλα του και τις ξεψαχνίζαμε. 

Και κάπως έτσι, ο άνθρωπος αυτός γίνεται ένα ιδιαίτερο κομμάτι της ζωής σου, τότε που αυτή ήταν ακόμα ανέμελη, ρομαντική και γεμάτη όνειρα.  Εχθές, μου ήρθε βραδιάτικα ένα μήνυμα που έγραφε πως ο Μιχάλης έφυγε… Ο φίλος μας, ο Μιχάλης ο Billboard»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top