Αντώνης Κανάκης: Η κόρη του έγινε 7 ετών - «Ευγενία μου, σε λατρεύω»

Τι είπε ο παρουσιαστής κατά την έναρξη της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα

Οι οn air ευχές του Αντώνη Κανάκη στην κόρη του για τα γενέθλιά της- βίντεο Ράδιο Αρβύλα

Τα γενέθλιά της είχε, χθες 7/12, η κόρη του Αντώνη Κανάκη και ο παρουσιαστής τής ευχήθηκε δημόσια κατά την έναρξη της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα».

«Θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσουμε με κάτι προσωπικό, γιατί σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια καθόμουν σε αυτήν εδώ την καρέκλα, φορούσα ένα ροζ πουκάμισο, είχα ένα χαμόγελο το οποίο πρέπει να είχε περάσει τα αυτιά μου και αν έχει φτάσει εδώ πίσω, σαν χάχας και έπαιζα κάθε τρεις και λίγο αυτό εδώ το τραγούδι.

Κανάκης: Οι ευχές στη γυναίκα του και την κόρη του για τον Άγιο Βαλεντίνο

Γιατί σαν σήμερα, πριν από επτά χρόνια, γεννήθηκε το κοριτσάκι μου που αυτή τη στιγμή είναι στο σπίτι και παρακολουθεί και θέλω να της ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου “Χρόνια πολλά! Σ’ αγαπάω κοριτσάρα μου! Σε λατρεύω ως εκεί που δεν υπάρχει. Ξέρεις εσύ...”», είπε ο Αντώνης Κανάκης και συνέχισε:

«Το πιο καλό, το πιο έξυπνο, το όμορφο κορίτσι! Εντάξει, σταματάω… Σταματάω… Χρόνια πολλά, Ευγενία μου! Σε λατρεύω! Είναι και ο άλλος μούργος, ο Τζονάρας, τώρα εκεί κάπου και βλέπει», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Ο παρουσιαστής έχει κρατήσει την οικογενειακή του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Με τη σύντροφό του, Επιστήμη, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά την 7χρονη Ευγενία και τον 4χρονο Γιάννη. Δεν έχουν διαρρεύσει ποτέ φωτογραφίες με την οικογένειά του. 

Αντώνης Κανάκης: Η σπάνια εξομολόγηση για την σύντροφο του και η γνωριμία

Ο ίδιος σε μια σπάνια συνέντευξή του, το 2020, στην Αθηναΐδα Νέγκα είχε εξομολογηθεί ότι η σύντροφός του είναι «θαυμάσια μητέρα και πολύ καλό παιδί». Είχε παραδεχτεί επίσης πως ασχολείται πολύ με τα παιδιά του. «Δεν υπάρχει κάτι για το οποίο νιώθω περισσότερο περήφανος και πιο προνομιούχος στη ζωή μου από το γεγονός ότι αυτά τα πλάσματα με εμπιστεύονται και με αγαπάνε. Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό», είχε πει χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top