Τριαντάφυλλος για Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Εμένα η ΑΑΔΕ δε μου έκανε έλεγχο»

«Είναι δικαίωμα μου να τραγουδάω αφιλοκερδώς» δήλωσε ο τραγουδιστής

Δείτε το σχετικό βίντεο από την ενημερωτική εκπομπή του Mega

Στα χέρια της ΑΑΔΕ βρέθηκαν κάποιες επιχειρήσεις που συνεργάστηκαν με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι στον γάμο-υπερπαραγωγή που έκανε τον Δεκέμβριο, με τον παθολόγο Νεκτάριο Λεμονίδη. Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων συνέλεξε τις πληροφορίες μέσα από τις αναρτήσεις στα social media. 

Στον γάμο της Ελέτσι το πάρτι φοροδιαφυγής- «Ήταν όλα ανταποδοτικά», λέει

Ο Τριαντάφυλλος βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στον Νίκο Ευαγγελάτο και στο Live News για να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, αφού τραγούδησε στον προβεβλημένο γάμο. 

Ο γαμπρός Νεκτάριος Λεμονίδης με τη νύφη Ελίζαμπεθ Ελέτσι και τον Τριαντάφυλλο

Ο γαμπρός Νεκτάριος Λεμονίδης με τη νύφη Ελίζαμπεθ Ελέτσι και τον Τριαντάφυλλο /Φωτογραφία Instagram

«Θα σου εξηγήσω γιατί σε θεωρώ δικό μας άνθρωπο. Εγώ πήγα σε ένα παιχνίδι που λέγεται Survivor εκεί ήμασταν με την Ελίζαμπεθ πολύ κοντά, ήμασταν φιλαράκια και μου έλεγε “θέλω να παντρευτώ”. Κι εγώ της είπα ότι αφού το θέλεις τόσο πολύ, όταν βγούμε από το παιχνίδι εγώ θα τραγουδήσω αφιλοκερδώς. Τραγούδησα μόνο 25 - 30 λεπτά γιατί έπρεπε να πάω στο μαγαζί που εμφανίζομαι γιατί ήταν γεμάτο, θα έτρωγα ξύλο αν δεν πήγαινα. Είναι δικαίωμα μου να τραγουδάω αφιλοκερδώς. Σε όλα μου τα live κόβω δελτία παροχής, κάθε τρίμηνο πληρώνω τον ΦΠΑ γιατί σέβομαι την Εφορία

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της - Η γνωριμία & ο γάμος

Να ψάξει να δει αν είμαι κύριος. Εγώ το δήλωσα πριν από 5-6 μέρες ότι είναι δωρεάν, το είπα και στον γάμο. Εμένα η ΑΑΔΕ δε μου έκανε έλεγχο. Είμαι κύριος σε όλα και θέλω να σέβομαι τη δουλειά των άλλων», είπε ο Τριαντάφυλλος. 

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι κι ο Τριαντάφυλλος γνωρίστηκαν στο Survivor

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι κι ο Τριαντάφυλλος γνωρίστηκαν στο Survivor /Φωτογραφία Instagram
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top