Συγκινεί ο Γιώργος Λαμπάτος: «Δεν άντεξα άλλο. Είμαι καιρό χωρίς δουλειά»

Όσα είπε στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει

Ο Γιώργος Λαμπάτος άνοιξε την καρδιά του στις «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια λόγω της ανεργίας μίλησε στις Αλήθειες με τη Ζήνα ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος.

Γνωστός ηθοποιός: «Ζω με 220 ευρώ σε 15τμ. Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω»

Ο Γιώργος Λαμπάτος που γνώρισε τη δόξα τη δεκαετία του '90. Σήμερα ζει μαζί με το σκυλάκι του σε ένα υπόγειο μόλις 15 τ.μ. στην πλατεία Αττικής, με μοναδικό εισόδημα 220 ευρώ από επιδόματα.

Άννα Φόνσου για Γιώργο Λαμπάτο: «Δεν είναι πολύ ωραίο να λένε ότι πεινάνε»

«Λυπάμαι που η συνάντησή μας δε γίνεται σε καλύτερες συνθήκες... Πάλεψα πολύ και δεν άντεξα άλλο... Είμαι πολύ καιρό χωρίς δουλειά, έκανα ότι μπορούσα για να μη φτάσω σε αυτό το επίπεδο», δήλωσε αρχικά στην εκπομπή ο γνωστός ηθοποιός. 

Ο Γιώργος Λαμπάτος στις Αλήθειες με τη Ζήνα

«Παίρνω 150 ευρώ από το επίδομα ΚΕΑ και άλλα 70 ευρώ από το επίδομα ενοικίου, τα οποία μου φαίνονται και αρκετά... Γιατί από το τίποτα που θα είχα...», είπε αναφερομένος στο εισόδημά του.

Ο ηθοποιός δε θέλει να κάνει επαιτεία, όπως χαρακτηριστικά είπε. Το μόνο που θέλει είναι να βρει μια δουλειά για να σταθεί ξανά στα πόδια του.

«Μια δουλειά θέλω για να πατήσω στα πόδια μου... Χωρίς δουλειά είσαι σαν ζωντανός νεκρός», τόνισε ο κ. Λαμπάτος. 

«Νομίζω ότι τώρα αλλάζει η ζωή μου. Υπάρχει ανταπόκριση από τον κόσμο, έχω γεμίσει ελπίδα και έχω συγκινηθεί. Απλά ντρέπομαι λίγο που έχω φτάσει στην κατάσταση να ζητάω βοήθεια», δήλωσε συγκινημένος. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα
 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top