Άννα Φόνσου για Γιώργο Λαμπάτο: «Δεν είναι πολύ ωραίο να λένε ότι πεινάνε»

Μετά τις δηλώσεις του ηθοποιού ότι ζει στην ανέχεια

Δείτε όσα είπε η Άννα Φόνσου στο Πρωινό

Οι δηλώσεις του ηθοποιού Γιώργου Λαμπάτου ότι «δεν έχει ένα κομμάτι ψωμί να φάει», συγκίνησαν την Άννα Φόνσου. Η ηθοποιός και ιδρύτρια του οργανισμού Το Σπίτι του Ηθοποιού έκανε έκκληση στον ηθοποιό να πάει εκεί. 

Γνωστός ηθοποιός: «Ζω με 220 ευρώ σε 15τμ. Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω»

«Δεν ξέρω προσωπικά τον Λαμπάτο. Ξέρω ότι είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός. Αυτό που θέλω να πω στον Λαμπάτο και στους άλλους ηθοποιούς είναι ότι το Σπίτι του Ηθοποιού είναι πάντα κοντά τους, να τους βοηθήσει», είπε η Άννα Φόνσου στην εκπομπή Το Πρωινό

Η ίδια τον κάλεσε να τρώει όποτε θέλει στο Σπίτι του Ηθοποιού, λέγοντας: «Μπορεί να έρχεται εδώ να τρώει μεσημέρι, βράδυ, παρέα με τους ηθοποιούς. Να κάθεται αν κάνουμε κάτι, να συμμετέχει σε παραστάσεις. Αυτή τη στιγμή δεν έχω δωμάτιο να τον βάλω να καθίσει. Αργότερα μπορεί κάτι να αδειάσει, κάνουμε και το δίπλα κτήριο, θα έχει κι εκεί δωμάτια, μπορεί να καθίσει σε εμάς».

Η Άννα Φόνσου ανέφερε, επίσης, πως: «Δεν είναι πολύ ωραίο να βγαίνουν και να λένε ότι πεινάνε, δεν έχουνε να φάνε. Δεν είναι καθόλου καλό, από τη στιγμή που υπάρχει το Σπίτι του Ηθοποιού, υπάρχει το Ταμείο Αλληλοβοήθειας των ελλήνων ηθοποιών. Είμαστε όλοι πρόθυμοι να τους βοηθήσουμε». 

Φόνσου: «Για πέντε μήνες έμενα στο νεκροταφείο και μιλούσα στην αδερφή μου»

Όσον αφορά στη δική της δράση, ανέφερε: «Εγώ κάθε απόγευμα με ένα συνεργάτη μου τρέχουμε σε ηθοποιούς που δεν μπορούν να σηκωθούν από το κρεβάτι, να τους πηγαίνουμε φαγητά, να τους περιποιηθούμε υγιεινά, να τους φτιάχνουμε τα σπίτια τους. Δεν είναι ωραίο να βγαίνουν και να ακούει ο κόσμος ότι οι ηθοποιοί, αυτοί οι ιδιαίτεροι άνθρωποι, δεν έχουν να φάνε. Δεν ισχύει αυτό!». 

Εδώ και χρόνια η Άννα Φόνσου «τρέχει» το Σπίτι του Ηθοποιού

Εδώ και χρόνια η Άννα Φόνσου «τρέχει» το Σπίτι του Ηθοποιού /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Τέλος, έκλεισε λέγοντας: «Εγώ λέω στον κύριο Λαμπάτο, όποτε θέλει ας έρθει σε επικοινωνία μαζί μου, να βρούμε μια λύση, για να καλυτερεύσει η ζωή του. Τον συμβουλεύουμε να ζητήσει βοήθεια από το Σπίτι του Ηθοποιού. Να έρθει να με βρει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top