Φόνσου: «Για πέντε μήνες έμενα στο νεκροταφείο και μιλούσα στην αδερφή μου»

Συγκλόνισαν τα λόγια της για την απώλεια της αδερφής της

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη της Άννας Φόνσου

Στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, βρέθηκε η Άννα Φόνσου το απόγευμα της Δευτέρας όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην απώλεια της αδερφής της, συγκλονίζοντας τους τηλεθεατές. 

Γνωστή ηθοποιός: «Όλοι έχουν πεθάνει και σκέφτομαι ότι είναι η σειρά μου»

«Όταν έχασα την αδερφή μου, έπιασα πάτο. Ένιωσα ότι ως εδώ ήταν, δεν ήθελα να ζήσω ούτε μια μέρα παραπάνω. Είχα πάει το βράδυ, την έντυσα, την έβαψα και μιλούσα στο τηλέφωνο με τον Αλέκο Φασιανό πώς θα γίνουν τα χρώματα στο Σπίτι του Ηθοποιού. Μετά πήγα σπίτι μου, μια χαρά. Την άλλη μέρα πήγα κι αγόραζα ταγεράκια. 

Η Άννα Φόνσου δυσκολεύτηκε πολύ να ξεπεράσει την απώλεια της αδερφής της

Με έπαιρναν τηλέφωνο και μου έλεγαν: "Έλα στην εκκλησία, πρέπει να ξεκινήσει το μυστήριο". Τους έλεγα: "Δεν πειράζει, δε θα γίνει η κηδεία". Με παίρνει ο γιατρός και μου λέει: "Είσαι με τα καλά σου;". Του λέω: "Δε θα ‘ρθω". Ήρθε και με πήρε με το αμάξι. Ως εκεί καλά. 

Δύσκολες ώρες για την Άννα Φόνσου: Έχασε αγαπημένο της πρόσωπο από κορωνοϊό

Είχα πει να μοιράσουν ουίσκι και κάτι γλυκά που άρεσαν στην αδελφή μου, έβαλα και μουσικές που της άρεσαν. Το βράδυ γύρισα σπίτι, τους λέω "Όλα έγιναν πολύ ωραία" και πέφτω λιπόθυμη. Με έβαλαν στην εντατική. Από ‘κει και μετά δεν ήθελα τίποτα, με έπαιρναν για δουλειές και τους έκλεινα το τηλέφωνο», είπε αρχικά.

«Είχα πληρώσει κάτι για να πηγαίνω κάθε μέρα στον τάφο της, της πήγαινα μπλούζες και τέτοια, είχα τρελαθεί. Μου λέει η κόρη μου, που είναι η κόρη της αδερφής μου που την έχω υιοθετήσει: "Αν δε σταματήσεις να πηγαίνεις στο νεκροταφείο, δε θέλω να σε ξαναδώ". Εκεί με ταρακούνησε. 

Η Άννα Φόνσου έχει αφιερώσει όλη της ζωή στο Σπίτι του Ηθοποιού

Η Άννα Φόνσου έχει αφιερώσει όλη της τη ζωή στο Σπίτι του Ηθοποιού /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Έμενα στο νεκροταφείο όλο το βράδυ, είχαμε ένα σπιτάκι, οικογενειακό τάφο και το κλείδωνα κι έμενα εκεί μέσα μαζί της. Είχα βάλει μια καρέκλα μέσα εκεί και της μίλαγα όλη τη νύχτα. Αυτό κράτησε πέντε μήνες. Ήταν το 2006. Η Μαρία νόσησε έξι μήνες στον πνεύμονα χωρίς να έχει καπνίσει ποτέ. Είχαμε πάει Αμερική, Λονδίνο αλλά δεν έγινε τίποτα... 

Άννα Φόνσου: Έτσι αποχαιρέτησε τον πρώην σύζυγό της, Τάκη Μπουγά 

Δεν υπάρχει τέτοιος πόνος, σου εύχομαι να μην έχεις ποτέ τέτοια σχέση αγάπης με δικό σου άνθρωπο», πρόσθεσε η Άννα Φόνσου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top