Ιωάννα Μαλέσκου: Η Μπαλού το σκυλάκι της... χαλούσε την αισθητική κάποιων!

Όσα αποκάλυψε για την εποχή που ήταν στον ΣΚΑΪ

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ιωάννας Μαλέσκου

Μεγάλη αγάπη στα σκυλιά έχει η Ιωάννα Μαλέσκου και μάλιστα στα πρώτα της βήματα στην Αθήνα, ερχόμενη από την Κρήτη και ξεκινώντας εκπομπή στον ΣΚΑΪ, είχε μαζί της την αγαπημένη της σκυλίτσα Μπαλού, την οποία στην πορεία σταματήσαμε να βλέπουμε

Ιωάννα Μαλέσκου: Αγκαλιά με την κόρη της ανήμερα της γιορτής της

Η παρουσιάστρια, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της που έχει δώσει μετά τον ερχομό της κόρης της, λάτρεψε το γεγονός ότι η Πάτσα, το σκυλί του Δημήτρη Παπανώτα, τριγυρνούσε στα πόδια της, όσο εκείνη συζητούσε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day το πρωί της Τετάρτης. 

Παρότι στις περισσότερες lifestyle εκπομπές στριφογυρίζουν τα σκυλάκια των παρουσιαστρών, στην Ιωάννα Μαλέσκου αυτό είχε απαγορευτεί!

Παρότι στις περισσότερες lifestyle εκπομπές στριφογυρίζουν τα σκυλάκια των παρουσιαστρών, στην Ιωάννα Μαλέσκου αυτό είχε απαγορευτεί!

Μάλιστα, αποκάλυψε τον λόγο που ενώ στις αρχές είχε και η ίδια την Μπαλού της μαζί της στις εκπομπές, στη συνέχεια της απαγόρευσαν να τη βγάζει στον «αέρα»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν κατάλαβα ποτέ σε τι μπορεί να ενόχλησα»

«Μου είναι οικείο και βλέπω τον κόσμο μέσα από τα τηλεοπτικά πλατό πως αισθάνονται (σ.σ με τα σκυλιά). Κάποτε την είχα κι εγώ τη δική μου ξεκινώντας, αλλά μετά για άλλους λόγους μου ζήτησαν να μην εμφανίζεται. Δεν είχε συμβεί κάτι τουλάχιστον να το έχει προκαλέσει το σκυλί, η Μπαλού αλλά νομίζω χάλαγε την αισθητική… τώρα ποιον ανθρώπων; Είχα στεναχωρηθεί πολύ αλλά χαίρομαι πολύ, γιατί το vibe των ζώων είναι μαγικό και σου αλλάζει όλη τη διάθεση», αποκάλυψε η Ιωάννα Μαλέσκου για το σκυλάκι της. 

Η Ιωάννα Μαλέσκου κρατώντας αγκαλιά το πρώτο... μωρό της, τη σκυλίτσα της Μπαλού!

Η Ιωάννα Μαλέσκου κρατώντας αγκαλιά το πρώτο... μωρό της, τη σκυλίτσα της Μπαλού! /Φωτογραφία Instagram
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top