Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν κατάλαβα ποτέ σε τι μπορεί να ενόχλησα»

Όσα είπε η πολυσυζητημένη παρουσιάστρια

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ιωάννας Μαλέσκου

Καλεσμένη στην εκπομπή Mega Καλημέρα ήταν το πρωί της Δευτέρας η Ιωάννα Μαλέσκου όπου μίλησε για την κόρη της, τον σύντροφό της αλλά και για την επιστροφήςτης στην τηλεόραση. 

Ιωάννα Μαλέσκου: Επιστρέφει στην τηλεόραση; Η ιδιαίτερη πρόταση που δέχτηκε

Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι: «Όση ώρα περιμένω παρατηρώ και βλέπω τον μηχανισμό των ανθρώπων, όλη αυτή την ωραία ομάδα πίσω από τις κάμερες και είναι τόσο μαγικό, τόσο ωραίο όταν υπάρχει μία σύμπνοια. Το έχω εισπράξει αυτό από τους ανθρώπους που συνεργάστηκα, ειδικά αυτούς που δε φαίνονται, αυτοί είναι οι αφανείς ήρωες. Έχω εισπράξει κι άλλα πράγματα που με ισορρόπησαν κάπως πιο απότομα». 

Για δεύτερη σεζόν η Ιωάννα Μαλέσκου απουσιάζει από την τηλεόρασ

Για δεύτερη σεζόν η Ιωάννα Μαλέσκου απουσιάζει από την τηλεόραση

Για τα σχόλια που έχει δεχθεί τόνισε στην Ελεονώρα Μελέτη: «Τώρα νομίζω ότι όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Περνάμε από πολλά στάδια στη ζωή μας. Ερχόμενη στην Αθήνα δε με τρόμαξε ποτέ κάτι. Με τρόμαξε τελικά πόσο εγώ δεν είχα τη δύναμη που νιώθω τώρα να λέω τα “όχι”, να βάζω τα πράγματα σε μία σειρά. Πλέον ως μαμά έχω αποκτήσει τη διάθεση να κρατάω απόσταση σε ό,τι δε μου αρέσει. Ξεκαθάρισε το τοπίο μου. 

Μαλέσκου: «Δε με φαντάζομαι με νυφικό, γιατί θα μείνω με τη φαντασία...»

Ερχόμουν με προθέσεις και λαχτάρα να κάνω πράγματα. Δεν ήρθα να ενοχλήσω ή με το σκεπτικό να δω ανταγωνιστικά τα απέναντι προγράμματα. Παρ’ όλα αυτά βγήκα και βγήκε η ψυχή μου! Αστειεύομαι, προσπαθώ να το χαλαρώσω για να μη γίνει μελοδραματικό. Είχα λίγο χρόνο να συντονίσω τη συνθήκη γύρω μου και τον εαυτό μου. 

Δεν κατάλαβα ποτέ σε τι μπορεί να ενόχλησα ερχόμενη και ξεκινώντας μια διαδρομή που μου προτάθηκε. Όλο αυτό που ήρθε καταπάνω μου δεν το περίμενα ποτέ, με βρήκε ανέτοιμη συναισθηματικά κυρίως, γιατί δεν πίστευα ότι θα ενοχλήσω κόσμο. Σε διάφορες φάσεις αυτούς τους κραδασμούς τους φίλτραρα διαφορετικά. Δεν ήθελα να δείξω αδυναμία, να επιτρέψω στον εαυτό μου να νιώσω ότι με επηρεάζει κάτι κι αυτό να φανεί στον κόσμο ή στους δικούς μου. Κάθε φορά που έκλεινα την πόρτα του σπιτιού μου έκανα την αυτοκριτική μου. Έφταναν στιγμές που έφευγαν δάκρυα, αλλά μόνο όταν έκλεινα την πόρτα του σπιτιού μου. Ναι, έχω σπάσει», πρόσθεσε. 

Ιωάννα Μαλέσκου: Επιστρέφει στη μεσημεριανή ζώνη;

«Λαχταρώ να γυρίσω, αλλά όχι σε περίπτωση του βιάζομαι. Έρχονται όλα και κουμπώνουν. Μέχρι τώρα στη ζωή μου είδα ότι δεν υπάρχει λόγος να βιάζεις καταστάσεις. Όλα έρχονται και “σκάνε” στη σωστή στιγμή και τα αγκαλιάζεις», πρόσθεσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top