Ιωάννα Μαλέσκου: Αγκαλιά με την κόρη της ανήμερα της γιορτής της

«Ήθελε να μου κάνει το τραπέζι», σχολίασε η παρουσιάστρια στη φωτογραφία

Δείτε δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου στο Breakfast@Star

Εδώ και 8 μήνες η Ιωάννα Μαλέσκου απολαμβάνει τη μητρότητα, δινόντας παράλληλα μία μικρή γεύση στους followers της από τη νέα καθημερινότητα με την κόρη της. 

Ιωάννα Μαλέσκου: Η κορούλα της κέρδισε το πρωτοχρονιάτικο φλουρί

Για πρώτη φορά η παρουσιάστρια πέρασε την ημέρα της γιορτή της αγκαλιά με την 8 μηνών κόρη της και καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν κατάλαβα ποτέ σε τι μπορεί να ενόχλησα»

«Έβαλε τα γιορτινά της, Ήθελε να την πάω για φαγητό, να μου κάνει το τραπέζι. Τελικά της το έκανα εγώ», έγραψε κάτω από το τρυφερό στιγμιότυπο που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram.

 

Ιωάννα Μαλέσκου: Η τρυφερή φωτογραφία με την 8 μηνών κορούλα της

Ιωάννα Μαλέσκου: Η τρυφερή φωτογραφία με την 8 μηνών κορούλα της

Σε δηλώσεις της η Ιωάννα Μαλέσκου είχε εκφράσει την επιθυμία να κάνουν και θρησκευτικό γάμο με τον αγαπημένο της, μετά τον πολιτικό που έγινε υπό άκρα μυστικότητα στο δημαρχείο της Ραφήνας στις 30 Μαρτίου του 2023. 

«Με την αλλαγή του χρόνου πρέπει πολλά πράγματα να μπουν στη σειρά, ένα από αυτά είναι και η βάπτιση της κόρης μου. Δεν το βλέπουμε άμεσα, πρέπει να ανοίξει ο καιρός. Θέλω πολύ να κάνω θρησκευτικό γάμο, το έχω πει πολλές φορές και στο τέλος θα βγει ότι κάνω εγώ πρόταση στον άντρα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top