Γρηγόρης Πετράκος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τις φήμες χωρισμού

«Πάνω απ’ όλα οι κόρες μου», είπε στην εκπομπή «Γεια Σου»

Όσα είπε ο Γρηγόρης Πετράκος για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια 

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» αποκάλυψε πριν από λίγους μήνες ότι ο Γρηγόρης Πετράκος και η Θεοφανία Παπαθωμά τράβηξαν παράλληλους δρόμους στη ζωή, ύστερα από 10 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δύο παιδιών, της 8χρονης Αγάπης και της 6χρονης Αθηνάς.

Θεοφανία Παπαθωμά - Γρηγόρης Πετράκος: Οι φήμες χωρισμού και το unfollow

Γρηγόρης Πετράκος - Θεοφανία Παπαθωμά: Τίτλοι τέλους στη σχέση του ζευγαριού; /Φωτογραφία NDP 

Πετράκος - Παπαθωμά: Διαψεύδει τον χωρισμό τους συνεργάτης του τραγουδιστή

Η Μαρία Μπακοδήμου συνομίλησε στη σημερινή εκπομπή «Γεια Σου» με τον τραγουδιστή και με αφορμή το ρεπορτάζ που είδε το φως της δημοσιότητας για τους τίτλους τέλους της σχέσης του με την ηθοποίο, τον ρώτησε για τις αλλαγές στην προσωπική του ζωή.

Παπαθωμά: H πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες χωρισμού από τον Πετράκο

Ο ίδιος δε θέλησε να κάνει κάποια αναφορά στις φήμες που τον θέλουν να έχει πάρει διαζύγο, αρκέστηκε μόνο να δηλώσει: «Δόξα το Θεώ είμαι καλά. Έχω πάνω απ’ όλα τα παιδιά μου, δυο υπέροχες κόρες που μου γεμίζουν την ημέρα, τη δουλειά μου που αγαπώ και πολλούς φίλους. Είμαι τυχερός μπαμπάς γιατί έχω όλη τη βδομάδα μαζί τους και δουλεύω μόνο το Σαββατοκύριακο. Είναι 9 και 6 ετών. Τα χαίρομαι πολύ, δόξα το θεώ. Τις διαβάζω, τις ντύνω, δεν έχω μεγαλύτερη χαρά. Ο μπαμπάς με τις κόρες είναι ένα… πρόβλημα!». 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top