Παπαθωμά: H πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες χωρισμού από τον Πετράκο

Tι δώρο ζήτησαν οι κόρες της και τι θέλει να διαγράψει από το 2023

Όσα είπε η Θεοφανία Παπαθωμά με αφορμή την παρουσίαση του νέου της βιβλίου- Mega Καλημέρα

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες χωρισμού από τον Γρηγόρη Πετράκο έκανε η Θεοφανία Παπαθωμά, με αφορμή την παρουσίαση του νέου βιβλίου της, με τίτλο «Ποιος έκλεψε τη στολή του Άη Βασίλη».

Θεοφανία Παπαθωμά - Γρηγόρης Πετράκος: Οι φήμες χωρισμού και το unfollow

«Η ιδέα για το βιβλίο προέκυψε λόγω των Χριστουγέννων. Είναι στην ουσία η πάλη ανάμεσα στο καλό και στο κακό, στο φως και στο σκοτάδι, κάτι που το ζούμε όλοι καθημερινά», είπε αρχικά η Θεοφανία Παπαθωμά.

Παρουσίαση βιβλίου Θεοφανίας Παπαθωμά/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Παρουσίαση βιβλίου Θεοφανίας Παπαθωμά/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Η ηθοποιός δεν έκανε καμία αναφορά στον σύζυγό της, ωστόσο αναφέρθηκε στις κόρες της.  «Το γράμμα στον Άγιο Βασίλη το γράφουν οι κόρες μου παραμονές Πρωτοχρονιάς. Η Αθηνά ζήτησε ένα σκυλάκι για φέτος. Τα Χριστούγεννα είναι ήμερες αγάπης και πρέπει να θυμόμαστε ότι αυτές τις μέρες, θα πρέπει να αποκαθιστούμε τις σχέσεις με όλους τους ανθρώπους, και κυρίως με αυτούς που δεν έχουμε καλές σχέσεις. Είναι γιορτές αγάπης», πρόσθεσε.

Πετράκος - Παπαθωμά: Διαψεύδει τον χωρισμό τους συνεργάτης του τραγουδιστή

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως θα έπρεπε να καταργηθεί η διπλή παράσταση στο θέατρο, καθώς θεωρεί πως είναι απάνθρωπο να δουλεύουν τόσο πολύ στην περίοδο των γιορτών οι ηθοποιοί.

Παρουσίαση βιβλίου Θεοφανίας Παπαθωμά/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Παρουσίαση βιβλίου Θεοφανίας Παπαθωμά/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Τέλος, σε υποθετική ερώτηση αν είχε ένα κουμπί τι θα διέγραφε από το 2023, απάντησε: «Θα ήθελα να διαγράψω όλες τις κακές στιγμές, την ένταση και τη δυσκολία που περνάμε όλοι μας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top