Ελένη Καρακάση: Τι είπε για την ξαφνική αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη;

«Όταν χαλαρώσουν τα πράγματα, θα μιλήσω μαζί του»

Τις τελευταίες ημέρες διάφοροι ηθοποιοί με τους οποίους συνεργάζεται ή έχει συνεργαστεί ο Λεωνίδας Κακούρης ρωτούνται για την ξαφνική του αποχώρηση από την παράσταση «Ο Βασιλιάς Ληρ».

Λεωνίδας Κακούρης: Φεύγει από το Ναυάγιο; Όλες οι εξελίξεις

Στιγμιότυπο από τη συνύπαρξη επί σκηνής του Λεωνίδα Κακούρη με τον Μίνωα Θεοχάρη στην παράσταση «Ο Βασιλιάς Ληρ» /Φωτογραφία NDP Photo Agency - Έλλη Πουπουλίδου

Στιγμιότυπο από τη συνύπαρξη επί σκηνής του Λεωνίδα Κακούρη με τον Μίνωα Θεοχάρη στην παράσταση «Ο Βασιλιάς Ληρ» /Φωτογραφία NDP Photo Agency - Έλλη Πουπουλίδου

Τη δική της άποψη επί του θέματος εξέφρασε η Ελένη Καρακάση στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, στην οποία ήταν καλεσμένη το πρωί της Πέμπτης (11/01).

Κατερίνα Διδασκάλου για Λεωνίδα Κακούρη: «Έχουμε μιλήσει»

«Δεν έχω μιλήσει μαζί του, αλλά νομίζω κανένας δεν έχει μιλήσει μαζί του σχεδόν. Όταν με το καλό χαλαρώσουν τα πράγματα, θα μιλήσω μαζί του. Πραγματικά δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Είναι υπέροχος άνθρωπος, συνεργάτης και ένας σπουδαίος ηθοποιός. Ό,τι είναι θα επανέλθει πολύ δυνατότερος».

«Οι ηθοποιοί είμαστε άνθρωποι. Εμείς ανήκουμε και σε μια γενιά που μας έμαθαν, το έχουμε κάνει και όλοι, ότι ο ηθοποιός πεθαίνει στο σανίδι ή πάει στο θέατρο ακόμα και αν έχει πεθάνει ένας δικός του άνθρωπος. Εγώ το έκανα αυτό όταν πέθανε ο πατέρας μου και έπαιξα το ίδιο μεσημέρι και κηδεύτηκε μια μέρα μετά. Δεν θα ήθελα βέβαια να το κάνω ξανά, δεν υπάρχει λόγος αλλά, αν ερωτηθώ, ίσως και να το έκανα και πάλι. Υπάρχουν όμως όρια σε όλα αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top