Λεωνίδας Κακούρης: Φεύγει από το Ναυάγιο; Όλες οι εξελίξεις

O Γιώργος Σουξές βάζει τέλος στις φήμες για τον Λεωνίδα Κακούρη

Μια έντονη φημολογία υπάρχει το τελευταίο διάστημα γύρω από το όνομα του Λεωνίδα Κακούρη κι αν αποχωρεί από τη σειρά Ναυάγιο.

Γιώργος Σουξές: Βάζει τέλος στις φήμες αποχώρησης του Λεωνίδα Κακούρη από το Ναυάγιο/ φωτογραφία NDP

Γιώργος Σουξές: Βάζει τέλος στις φήμες αποχώρησης του Λεωνίδα Κακούρη από το Ναυάγιο/ φωτογραφία NDP

Ο Γιώργος Σουξές θέλησε να βάλει τέλος σε αυτές φήμες λέγοντας πως ο συμπρωταγωνιστής του στη σειρά δεν πρόκειται να κάνει κάτι τέτοιο και εξήγησε τους λόγους.      

  «Ο Λεωνίδας Κακούρης δε θα φύγει από το Ναυάγιο, αυτόν τον ρόλο τον αγάπησε πάρα πολύ, Βρήκε κάποιον και του μάθαινε κρητική προφορά. Έβαλε και το δικό του ταλέντο, που είναι πάρα πολύ καλός. Έκανε έναν εξαιρετικό ρόλο. Τον είδα πριν έναν μήνα που είχαμε μαζί γύρισμα, καλά ήταν ο άνθρωπος. Κάναμε το γύρισμα και χαιρετηθήκαμε», είπε ο γνωστός ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Ο ίδιος τόνισε πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό επαγγελματία και συνεργάτη που όσες φορές κι αν έχουν συνεργαστεί δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα.

«Και στις Άγριες Μέλισσες συνεργαστήκαμε εξαιρετικά. Δεν ξέρω γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Είναι άψογος επαγγελματίας, εξαιρετικός συνεργάτης. Ξαφνιάστηκα με αυτό που έγινε, κάτι θα τον έχει πειράξει. Έχω να πω μόνο τα καλύτερα για τον Λεωνίδα, δεν έχω να πω τίποτα άσχημο για εκείνον».

Λεωνίδας Κακούρης: Η πρώτη δήλωση μετά την αποχώρησή του από την παράσταση

Κατερίνα Διδασκάλου για Λεωνίδα Κακούρη: «Έχουμε μιλήσει»

Θυμίζουμε πως ο Λεωνίδας Κακούρης πριν από λίγες ημέρες αποχώρησε από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ». Μάλιστα, μέσω του δικηγόρου του, Δημοσθένη Πέππα, τόνισε πως όπως τόσα χρόνια δεν έδωσε λαβές για σχόλια, έτσι και τώρα θέλει να σταματήσει η αναπαραγωγή και οι εικασίες που γίνονται σχετικά με την απόφασή του να παραιτηθεί από τη θεατρική παράσταση του Εθνικού Θεάτρου.

Στάνκογλου για Κακούρη: «Για να φύγει κάτι σοβαρό έχει συμβεί»

Φωτογραφία από την παράσταση «Ο Βασιλιάς Ληρ», στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Λεωνίδας Κακούρης /Φωτογραφία NDP

Φωτογραφία από την παράσταση «Ο Βασιλιάς Ληρ», στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Λεωνίδας Κακούρης /Φωτογραφία NDP

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top