Στάνκογλου για Κακούρη: «Για να φύγει κάτι σοβαρό έχει συμβεί»

Τι είπε για την αποχώρηση του ηθοποιού από την παράσταση

Η ξαφνική αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση «Ο Βασιλιάς Ληρ» έχει συζητηθεί αρκετά τις τελευταίες μέρες. Το θεατρικό έργο παίζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου και έκανε πρεμιέρα στις 16 Δεκεμβρίου.

Λεωνίδας Κακούρης: Αποχώρησε ξαφνικά από την παράσταση «Ο Βασιλιάς Ληρ»

Οι λόγοι της αποχώρησης του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστοί.

Η δήλωση του Γιάννη Στάνκογλου για τον Λεωνίδα Κακούρη

Η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «T-live», ήρθε σε επικοινωνία με τον Γιάννη Στάνκογλου, συμπρωταγωνιστή του Λεωνίδα Κακούρη στη σειρά του Mega, «Το Ναυάγιο».

«Ο Λεωνίδας είναι μια χαρά παλικάρι. Το Εθνικό μπορεί να έχει πάθει υπερκόπωση και κάποιοι άνθρωποι, δε ξέρω, δεν έχω μιλήσει με τον Λεωνίδα και προφανώς για να φύγει ο Λεωνίδας από μια παράσταση κάτι σοβαρό έχει συμβεί», δήλωσε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Λεωνίδας Κακούρης: Η ανάρτηση για τους τοξικούς ανθρώπους που διέγραψε

Στην εκπομπή του Alpha μίλησε και η ηθοποιός Γιολάντα Μπαλαούρα, η οποία είπε: «Είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός και ένας υπέροχος άνθρωπος. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Τον αγαπώ πάρα πολύ. Τον είδα πριν τις γιορτές και ήταν πολύ δοσμένος στο ρόλο που είχε να παίξει και στο “Βασιλιά Ληρ” αλλά ο Λεωνίδας είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι πάρα πολύ επαγγελματίας και στο γύρισμα πολύ συγκεντρωμένος, πολύ διαβασμένος και μετά πήγαινε στην πρόβα του όπως κάνουμε όλοι όσοι έχουμε θέατρο. Ήταν πολύ ενθουσιασμένος και αυτό που έκανε το έκανε με πολύ αγάπη. Είναι ένας άνθρωπος που ό,τι κάνει το κάνει με πολλή αγάπη και με πολλή φροντίδα και με πολύ μεράκι».

Φωτογραφία από την παράσταση «Ο Βασιλιάς Ληρ», στην οποία πρωταγωνιστούσε ο γνωστός ηθοποιός

Φωτογραφία από την παράσταση «Ο Βασιλιάς Ληρ», στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Λεωνίδας Κακούρης /Φωτογραφία NDP Photo Agency - Έλλη Πουπουλίδου​​​​​​

Η ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου για την αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη

Το Εθνικό Θέατρο εξέδωσε ανακοίνωση για την αποχώρηση του ηθοποιού από την παράσταση, η οποία ανέφερε:  «Ανακοινώνεται ότι στην παραγωγή “Βασιλιάς Ληρ” του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, μετά από παραίτησή του για προσωπικούς λόγους, ο Λεωνίδα Κακούρης αντικαθίσταται από τον Γιάννη Νταλιάνη».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top