Θέλξη: «Επέστρεφα τα ακριβά δώρα. Ήμουν μικρή και χαζή, δεν ήξερα»

«Θαυμαστής μου είχε κάνει δώρο αυτοκίνητο και το επέστρεψα»

Η Θέλξη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για την αποχή της από το τραγούδι τα τελευταία οκτώ χρόνια, τη μητρότητα, αλλά και τα ακριβά δώρα που έχει δεχτεί.

Θέλξη: «Ποτέ δε μετάνιωσα που σταμάτησα το τραγούδι για τα παιδιά μου»

«Τα τελευταία χρόνια, που απέκτησα 2 μωρά παιδιά, κυκλοφορούσα με το κλάμερ και τις πιτζάμες. Επανήλθα επαγγελματικά μετά από 8 χρόνια πολύ εύκολα, είναι σαν το ποδήλατο. Δεν είμαι αυστηρή ως μητέρα, είμαι με το μέρος των παιδιών πάντα. Η μαμά μου είναι πιο αυστηρή από εμένα όταν είμαστε όλοι μαζί, είναι σαν να έχει 3 παιδιά.

Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου ένα τρίτο παιδί, γιατί μόλις επέστρεψα επαγγελματικά στο τραγούδι. Ερωτεύτηκα ακόμη περισσότερο τον σύζυγο μου, όταν αποκτήσαμε το πρώτο μας παιδί. Ήμουν ευλογημένο παιδί που πέρασα υπέροχα Χριστούγεννα. Είχα αδυναμία στις κούκλες. Έχω ήδη ετοιμάσει 3 ταψιά μελομακάρονα και κουραμπιέδες και ετοιμάζω κι άλλες παρτίδες», είπε αρχικά η Θέλξη.

Η Θέλξη και ο Παύλος Γιαβής με τις κόρες τους/ Φωτογραφία NDP

Η Θέλξη και ο Παύλος Γιαβής με τις κόρες τους/ Φωτογραφία NDP

Για τα επαγγελματικά της, τις συνεργασίες της, τα εντυπωσιακά δώρα από θαυμαστές και για το εάν έχει δεχθεί ανήθικες προτάσεις, η τραγουδίστρια υπογράμμισε: «Ήμουν τυχερή γιατί δεν δέχτηκα ακραίες ανήθικες προτάσεις στον χώρο. Όλες μου οι συνεργασίες ήταν ωραίες, μία συνεργασία που θυμάμαι με πολλή αγάπη είναι με την Έλλη Κοκκίνου, όταν ήμουν 18 χρόνων. Έχω δεχτεί πολλά και ακριβά δώρα που τα επέστρεφα, ήμουν μικρή και χαζή, δεν ήξερα… Θαυμαστής μου είχε κάνει δώρο αυτοκίνητο και το επέστρεψα».

θελξη

Κλείνοντας, η Θέλξη ανέφερε: «Κάνω ψυχοθεραπεία μέσα από τη δουλειά μου, αγαπάω πολύ το τραγούδι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top