Θέλξη: «Ποτέ δε μετάνιωσα που σταμάτησα το τραγούδι για τα παιδιά μου»

Η συνέντευξη της τραγουδίστριας στο star.gr

H Θέλξη έχει καταφέρει να διαγράψει τη δική της πορεία στο τραγούδι, συνδυάζοντας τη φωνή της με την εντυπωσιακή εμφάνιση. Με την γέννηση των παιδιών της αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα «φώτα» της δημοσιότητας για να αφιερωθεί στην οικογένειά της. 

Το star.gr και ο Βαγγέλης Καράλης τη συνάντησαν και μίλησan για τα χρόνια της αποχής από την πίστα, τις κόρες και τον σύζυγό της, γνωστό επιχειρηματία, Παύλο Γιαβή.

ΘΕΛΞΗ

Η Θέλξη με τον επιχειρηματία σύζυγό της, Παύλο Γιαβή/ Φωτογραφία NDP 

Το 2006 στο ντεμπούτο της δισκογραφικά κυκλοφορεί το single «Έχεις τα μάτια που λατρεύω», το οποίο ακούγεται δυνατά μέχρι σήμερα: «Δεν το περίμενα ότι θα έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία και όταν το άκουσα δεν τρελάθηκα κιόλας. Ο κόσμος, όμως, το λάτρεψε και ακούγεται μέχρι τώρα. Βγήκε και σε μια εποχή που δεν υπήρχε όλο αυτό με τα social media, οπότε ήταν γραφτό του να γίνει επιτυχία».

ΘΕΛΞΗ

Η Θέλξη επιστρέφει στην πίστα μετά από χρόνια/ Φωτογραφία NDP

«Θέλω να είναι χαρούμενα τα παιδιά μου»

Πριν από εννιά χρόνια η τραγουδίστρια έγινε μητέρα, αποκτώντας δύο κορίτσια. Πάτησε pause στην καριέρα της, συνειδητά, καθώς ήθελε να είναι δίπλα τους κάθε στιγμή. 

«Ποτέ δε μετάνιωσα ότι σταμάτησα το τραγούδι για τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου τα μεγάλωσα εγώ, πλέον είναι εννιά και οχτώ ετών και είμαι σε μια παραγωγική ηλικία οπότε και η μαμά θα πρέπει να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπάει για να είναι χαρούμενη. Είμαι και εγώ παιδί μαζί με τα παιδιά μου, μια τρίτη αδελφή. Αυτό που θέλω είναι να γίνουν χαρούμενα, ευτυχισμένα και καλά παιδιά», ανέφερε. 

θελξη

Η Θέλξη και ο Παύλος Γιαβής με τις κόρες τους/ Φωτογραφία NDP

«Ο έρωτας φεύγει, αλλά μένει η αγάπη»

H τραγουδίστρια έχει δημιουργήσει μια αγαπημένη οικογένεια με τον σύζυγό της, Παύλο Γιαβή. Εκείνος δεν έχει καμία σχέση με τη showbiz, είναι ιδιοκτήτης εστιατορίου. Παντρεύτηκαν το 2014. Εννέα χρόνια μετά απαντά εάν υπάρχει ακόμη ο έρωτας στη ζωή της. 

«Η κάθε οικογένεια έχει τα δικά της μυστικά, ένας έρωτας δεν μπορεί να κρατιέται ζωντανός μετά από 15 χρόνια, αλλά αυτό που έρχεται είναι η αγάπη, ο σεβασμός, τα παιδιά, είναι κάτι τελείως διαφορετικό», εξήγησε με ειλικρίνεια. 

Αν εξαιρέσει κανείς τη συμμετοχή της στο «Just the Two of Us», η Θέλξη ουσιαστικά κάνει φέτος το come back της στη νυχτερινή ζωή. Φέτος τον χειμώνα εμφανίζεται στο Bodega Live Stage μαζί με τον Χρήστο Χολίδη, τον Θανάση Βασιλάκο και την Ανχελίτα. 

«Aυτό που θέλουμε είναι ο κόσμος να διασκεδάσει και να ξεχάσει τα προβλήματά του. Να ζήσουμε τις παλιές καλές εποχές των μπουζουκιών», είπε στο star.gr 

 

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης

Κάμερα: Αmber Doku

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top