Έρρικα Πρεζεράκου: Πόσταρε φωτογραφία με το ακρωτηριασμένο της δάχτυλο

Το ηχηρό μήνυμα της γνωστής αθλήτριας

Δείτε παλιότερη συνέντευξη της Έρρικας Πρεζεράκου στο Happy Day

Ιδιαίτερη ήταν η Κυριακή 3 Δεκεμβρίου για την Έρρικα Πρεζεράκου, αφού πρόκειται για την παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη στα άτομα με αναπηρία. Έτσι, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θέλησε να μοιραστεί μέσα από τα social media με τους χιλιάδες followers της ένα σημαντικό μήνυμα. 

Λύγισε η Έρρικα Πρεζεράκου: «Τώρα περνάω το πένθος μου»

Δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, προβάλλοντας το δεξί της χέρι, μετά τον ακρωτηριασμό του δαχτύλου της, συνοδεύοντας την με ένα μακροσκελές, αισιόδοξο μήνυμα

Η Έρρικα Πρεζεράκου κέρδισε το Dancing with the Stars το 2010

Η Έρρικα Πρεζεράκου κέρδισε το Dancing with the Stars το 2010 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Σήμερα είναι Παγκόσμια μέρα για άτομα με αναπηρία. Ήθελα τόσα να γράψω, όμως μέσα μου μόνο αυτό στάθηκε. Συγχωράτε με αν κάνω λάθος, μα η παγκόσμια μέρα δεν αφορά τα άτομα που γεννήθηκαν ή απέκτησαν αναπηρία. Αφορά όλους εμάς που είμαστε πολλές φορές μέσα μας ανάπηροι, να αγκαλιάσουμε, να αγαπήσουμε ή να αποδεχτούμε κάθε τι το διαφορετικό. Που κοιτάμε μόνο το έξω κι όχι την φλόγα της ψυχής μέσα». 

Πρεζεράκου: Η αδερφή της γέννησε δυο χρόνια μετά την απώλεια της Αναστασίας

«Είναι για όλους εμάς αυτή η μέρα ηλιόλουστα μου πλάσματα... Δεν ξέρω αν σας είπα σήμερα ποσό πολύ σας αγαπώ;», κατέληξε η Έρρικα Πρεζεράκου στη νέα της δημοσίευση στο Instagram.

Η ανάρτηση της Έρρικας Πρεζεράκου
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top