Πανταζάρας - Tουμάση: H πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον γάμο τους

Πήγαν σε βραδινό event στο Μουσείο της Ακρόπολης

Πανταζάρας - Τουμάση: To άλμπουμ του γάμου τους στην Κωνσταντινούπολη/ βίντεο Mega Καλημέρα

Στην Κωνσταντινούπολη παντρεύτηκε το ζευγάρι ηθοποιών Αργύρης Πανταζάρας και Σίσσυ Τουμάση ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου και χθες, έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως νιόπαντροι πλέον.

Η Τουμάση επιβεβαίωσε τον γάμο με τον Πανταζάρα - Η φωτογραφία με τη βέρα

Σίσσυ Τουμάση- Αργύρης Πανταζάρας/ NDP Παναγιώτης Κουφαλέξης

Σίσσυ Τουμάση- Αργύρης Πανταζάρας/ NDP Παναγιώτης Κουφαλέξης

Οι δύο ηθοποιοί, ντυμένοι στα μαύρα και με επίσημο outifit, εμφανίστηκαν να κατεβαίνουν αγκαζέ τα σκαλιά του Μουσείου της Ακρόπολης, όπου πραγματοποιήθηκε το πάρτυ για τη Vogue greece x Armani.

Σίσσυ Τουμάση- Αργύρης Πανταζάρας/ NDP Παναγιώτης Κουφαλέξης

Το ζευγάρι κράτησε επτασφράγιστο μυστικό τον γάμο του και δε δημοσίευσε καμία φωτογραφία από τη σημαντική αυτή μέρα. Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους δημοσιεύτηκε μέρες αργότερα σε γνωστό περιοδικό. 

Πανταζάρας - Τουμάση: To άλμπουμ του γάμου τους στην Κωνσταντινούπολη

Σίσσυ Τουμάση- Αργύρης Πανταζάρας/ NDP Παναγιώτης Κουφαλέξης

Σίσσυ Τουμάση- Αργύρης Πανταζάρας/ NDP Παναγιώτης Κουφαλέξης

«Θέλαμε ο γάμος μας να γίνει στην Πόλη, ένα συμβολικό μέρος για μας, και κυρίως για τη Σίσσυ. Η μητέρα της είχε γεννηθεί στην Κωνσταντινούπολη, όπως και η γιαγιά της» αποκάλυψε ο Αργύρης Πανταζάρας στο περιοδικό ΟΚ!, ενώ η Σίσσυ Τουμάση συμπλήρωσε: «H μαμά μου ήρθε στα 6 της στην Αθήνα. Δεν ονειρευόμουν να παντρευτώ στην Κωνσταντινούπολη γιατί δεν είχα τον γάμο στα σχέδιά μου. Όταν μου το πρότεινε ο Αργύρης και αρχίσαμε να συζητάμε για την τελετή, η ιδέα της Πόλης ήρθε ξαφνικά. Το θεώρησα τιμή στη μνήμη της μαμάς μου. Σαν να ξαναγυρνούσα στον τόπο που γεννήθηκε. Ένιωσα πολύ όμορφα, μεγάλη ασφάλεια που ήμουν εκεί για τον γάμο μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top