Νίκος Βέρτης: «Είναι επιλογή μου που δεν έχω κάνει ακόμη οικογένεια»

Τι είπε για τον Βασίλη Καρρά, την πίστη του και το ενδεχόμενο να αποσυρθεί

Η συνέντευξη τύπου του Νίκου Βέρτη με αφορμή την έναρξη των φετινών του εμφανίσεων στο ΥΤΟΝ/ βίντεο Happy Day

Ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει στις νυχτερινές του εμφανίσεις και με αφορμή την έναρξη του προγράμματός του στο ΥΤΟΝ, παραχώρησε συνέντευξη τύπου και μίλησε για το κεφάλαιο «οικογένεια», τον Βασίλη Καρρά ενώ αποκάλυψε με ποιον τρόπο αντιμετωπίζει τις δυσκολίες στη ζωή του.

Βέρτης: «Έχει τύχει να με πετύχουν με την κοπέλα μου και ζήτησα να μη βγει»

«Δε με θέλει καμία να με παντρευτεί, το καταλαβαίνεις;», είπε ξεσπώντας σε γέλια ο Νίκος Βέρτης, σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον αν θέλει να κάνει οικογένεια. «Τι να με στεναχωρεί; Επιλογή μου είναι», πρόσθεσε.

Ο Νίκος Βέρτης στο ΥΤΟΝ, τον Δεκέμβριο του 2022/ NDP

Ο Νίκος Βέρτης στο ΥΤΟΝ, τον Δεκέμβριο του 2022/ NDP

Βέρτης: Θέλει μία γυναίκα να του μαγειρεύει και να του στρώνει το κρεβάτι

«Όταν θα μπω στη διαδικασία να κάνω οικογένεια κι όταν θα προχωρήσω σε αυτό το μεγάλο βήμα, θέλω να είμαι εκεί. Θέλω να είμαι στην οικογένειά μου, δε θέλω να κάνω τη ζωή που κάνω τώρα. Να λείπω δηλαδή 20 ώρες από το σπίτι και να κοιμάμαι τρεις ώρες τη μέρα. Θέλω να είμαι με τα παιδιά μου, να χαρώ τα παιδιά μου, να τα μεγαλώσω εγώ, να μη γίνουν 20 χρόνων και πω έχασα αυτή τη χαρά να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Θέλω πάρα πολύ να το κάνω αυτό και θα γίνει. Μπορεί να είναι αύριο, μπορεί να είναι και σε πέντε χρόνια», εξήγησε ο δημοφιλής τραγουδιστής. 

Φραγκολιάς: «Είχα πετύχει τον Βέρτη με μια μελαγχρινή καλλονή, κορμάρα»

Βέρτης: «Συνάντησα τον Βασίλη Καρρά, είναι πολύ καλά»

«Τον Βασίλη Καρρά τον συνάντησα προχθές. Είναι σε πολύ κατάσταση. Κάτσαμε μια ωρίτσα παρεούλα, γελάσαμε, περάσαμε καταπληκτικά και είδα έναν άνθρωπο τούρμπο που με τη δυναμική του μυαλού του, θα αντιμετωπίσει τα πάντα. Είμαι πολύ αισιόδοξος», ανέφερε ο Νίκος Βέρτης. 

Νίκος Βέρτης και Βασίλης Καρράς, τον Νοέμβριο του 2018/ NDP

Νίκος Βέρτης και Βασίλης Καρράς, τον Νοέμβριο του 2018/ NDP

Βέρτης: «Όταν δεν είμαι καλά, έχω την προσευχούλα. Η πίστη με συνεφέρνει»

«Εγώ έχω την προσευχούλα πάντα και τελειώνουν όλα εκεί», είπε για το πώς διαχειρίζεται τις στιγμές που δεν είναι καλά. «Εμένα μου ζεσταίνει την καρδιά και την ψυχή μου. Με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Όταν με πιάνει η πονηριά μου, η ζήλεια και όλα τα αρνητικά συναισθήματα που έχει μέσα του κάθε άνθρωπος, η πίστη με συνεφέρνει. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να μη χρειάζονται τη θρησκεία για να είναι καλύτεροι. Μαγκιά τους», εξομολογήθηκε ο Νίκος Βέρτης.

Ο Νίκος Βέρτης στο ΥΤΟΝ, το 2021/ NDP

Ο Νίκος Βέρτης στο ΥΤΟΝ, το 2021/ NDP

«Να βγουν τα θρησκευτικά από τα σχολεία και να μπει η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση; Δε διαφωνώ στο να μπει η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, αλλά δεν καταλαβαίνω τον λόγο που πρέπει να βγουν τα θρησκευτικά. Η θρησκεία πρέπει να είναι επιλογή, αλλά όχι να βγει από το σχολείο. Οι πρόγονοί μας, πολέμησαν για τη θρησκεία. Θα ήθελα να σεβαστούμε αυτές τις ψυχές και το κάθε παιδί να πάρει τον δρόμο του», απάντησε σε σχετική ερώτηση για τη δήλωση της Θέμιδος Μπαζάκα για τα θρησκευτικά που διδάσκονται στα σχολεία.

Βέρτης για τη λέξη «χοντρή» στον «Άδωνι»: «Ο τρόπος που παρουσιάζεις κάτι έχει σημασία»

«Η λέξη χοντρή υπάρχει και δε θα τη διαγράψουμε από το λεξιλόγιο, νομίζω. Κι εγώ όταν βάζω κιλά, λέω ότι είμαι χοντρός. Οποιαδήποτε λέξη χρησιμοποιεί ένας άνθρωπος, ανάλογα από την οπτική που θα τη δεις, υπάρχει ένας αρνητισμός. Σημασία έχει πως θα το εκλάβεις και μια αδύνατη, μπορείς να την πεις ξερακιανή.  Ο τρόπος που παρουσιάζεις κάτι έχει σημασία. Εγώ δε θα ξεχάσω στην Ολλανδία, στο σχολείο, ότι όταν θέλανε να με προσβάλλουν στην τάξη με φώναζαν “Έλληνα”. Σταμάτησαν όταν κατάλαβαν ότι δεν ενοχλούμαι και είμαι περήφανος γι’ αυτό», ανέφερε ο Νίκος Βέρτης, με αφορμή την απόφαση της Άλκηστης Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις».

Kραουνάκης για Πρωτοψάλτη: «Υπαρκτό ανδρικό πρόσωπο η "χοντρή" στον Άδωνι»

Βέρτης για τα επικριτικά σχόλια στη Βανδή σχετικά με τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της

«Ο κάθε άνθρωπος κάνει αυτό που νιώθει και πρέπει να κάνει αυτό που νιώθει. Κι εμένα δε μου αρέσει να κρίνω τους άλλους ανθρώπους. Και να μη μου αρέσει κάτι, δε θα το κρίνω…», ανέφερε σε σχετική ερώτηση για τα επικριτικά σχόλια στη Δέσποινα Βανδή.

Ο Νίκος Βέρτης σε συναυλία του στη Μύκονο, τον Ιούλιο του 2022/ NDP

Ο Νίκος Βέρτης σε συναυλία του στη Μύκονο, τον Ιούλιο του 2022/ NDP

Πηγαίνει καλά τόσο χρόνια να είμαι μόνος μου στο σχήμα. Αν ο κόσμος σταματήσει να έρχεται, τότε θα αναγκαστώ να κάνω μια αλλαγή

Τέλος, για το αν έχει σκεφτεί να αποσυρθεί, απάντησε: «Πολλές φορές, χρόνια τώρα. Θέλεις να δεις πόσος κόσμος δουλεύει εδώ μέσα; 220 οικογένειες. Θα πρέπει να ξεκουραστώ κι εγώ κάποια στιγμή και… ουδείς αναντικατάστατος».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top