Βέρτης: Θέλει μία γυναίκα να του μαγειρεύει και να του στρώνει το κρεβάτι

«Μην το πάρετε στραβά, αλλά θέλω η γυναίκα που έχω δίπλα μου... »

Ο Νίκος Βέρτης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου με αφορμή τις συναυλίες που θα πραγματοποιήσει το καλοκαίρι για τα 20 χρόνια της καριέρας του και είπε ότι μόνο με τα επαγγελματικά του θέλει να απασχολεί.

«Δεν μου αρέσει να με συνδυάσουν με μία σχέση, παρά μόνο με τη μουσική μου. Αν μία κοπέλα που έχω δίπλα μου δεν είναι γνωστή, δεν είναι ωραίο να της ‘’φορέσω’’ την ταμπέλα στην πλάτη. Πρέπει να την προστατεύω. Φυσιολογικός άνθρωπος είμαι και εγώ. Είχα και έχω σχέσεις» είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο Νίκος Βέρτης

«Μην το πάρετε στραβά, αλλά θέλω η γυναίκα που έχω δίπλα μου να έχει κάποια στοιχεία από τη μητέρα μου. Το πρότυπό μου. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που η μητέρα μου μου μαγείρευε δύο φαγητά, μου έστρωνε το κρεβάτι, μάζευε τα παπούτσια μου, όταν τα πέταγα. Θέλουμε να έχει κάποια στοιχεία από τη μητέρα μας» είπε ο Νίκος Βέρτης.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Κώστας Φραγκολιάς είχε αποκαλύψει on air πως είχε δει τον Νίκο Βέρτη με την τότε σύντροφό του, μία καλλονή.

«Πριν από 6-7 χρόνια, στα Σύβοτα, στην Πάργα, τον πέτυχα με μία μελαχρινή κοπέλα, που ήταν όντως το κορίτσι του. Σοκ, ήταν πολύ όμορφη. Εκεί τον πέτυχα» είχε πει.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top