Kραουνάκης για Πρωτοψάλτη: «Υπαρκτό ανδρικό πρόσωπο η "χοντρή" στον Άδωνι»

Τι αποκάλυψε για το πρόσωπο που στάθηκε η αφορμή για να γράψει τον «Άδωνι»

 Όσα είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και την αφαίρεση της λέξης «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις»- βίντεο Happy Day

Την απόφαση της Άλκηστης Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις» σχολίασε ο Σταμάτης Κραουνάκης και αποκάλυψε μάλιστα, πως «η χοντρή νευρικιά» είναι πασίγνωστο υπαρκτό ανδρικό πρόσωπο, το οποίο στάθηκε η αφορμή για να γραφτεί το τραγούδι. 

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη εμφανίστηκε στο θέατρο «Παλλάς», μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα,  και ερμήνευσαν μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες τους, το βράδυ της Τρίτης 14/11. Την ώρα που τραγουδούσε τον «Άδωνι», η δημοφιλής τραγουδίστρια αφαίρεσε τη λέξη «χοντρή» από τους στοίχους του τραγουδιού, θέλοντας να καταδικάσει το body shaming. 

H απάντηση Κραουνάκη για την αφαίρεση της λέξης «χοντρή» από τον «Άδωνι»

«Θα απαντήσω για να μη λυσσάξετε. Ο κάθε ερμηνευτής, στη ζωντανή απόδοση των τραγουδιών έχει το δικαίωμα να πειράξει οτιδήποτε. Εγώ όταν λέω το τραγούδι τη "χοντρή" τη δείχνω και όλες οι χοντρούλες από κάτω ενθουσιάζονται. Αυτό είναι μια προσωπική της άποψη, θεωρεί ότι κάτι φταίει και δεν κάνει να λέμε τους ανθρώπους χοντρούς κτλ. Αλλά το τραγούδι είναι 40 ετών και είναι αθώο. Εντάξει, ας κάνει ό,τι θέλει, δεν έχω κάτι εναντίον αυτού που κάνει», είπε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Κραουνάκης στο Happy Day.

Συναυλία Σταμάτη Κραουνάκη στο Ηρώδειο - NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Συναυλία Σταμάτη Κραουνάκη στο Ηρώδειο - NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Όπως είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης στους δημοσιογράφους, δεν έχει επικοινωνήσει με την ερμηνεύτρια. «Μετά το φορτηγό του δήμου Αθηναίων εγώ δεν επικοινωνώ με την κυρία Πρωτοψάλτη, ούτε εκείνη μαζί μου. Την αγαπώ και δε με νοιάζει αν αφαίρεσε τη λέξη, είναι ένα τραγούδι χαριτωμένο, θα μπορούσε να προσθέσει και στίχο, δεν τρέχει τίποτα», είπε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.

Σταμάτης Κραουνάκης: Ο λόγος που τσακώθηκε με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη

Για το τέλος, κράτησε και μια σημαντική αποκάλυψη. Όπως είπε, η «χοντρή νευρικιά» που αναφέρεται στο τραγούδι είναι πασίγνωστο ανδρικό πρόσωπο.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη συναυλία με τον Γιώργο Νταλάρα/ NDP ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη συναυλία με τον Γιώργο Νταλάρα/ NDP ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

«Λοιπόν, θα σας πω κάτι και κάντε το βούκινο. Αυτό το τραγούδι, αυτή η "χοντρή νευρικιά" είναι ένα πολύ συγκεκριμένο πρόσωπο, που δεν υπάρχει περίπτωση να σας το αποκαλύψω, διότι είναι ένα αντρικό πασίγνωστο πρόσωπο. Και το πρόσωπο ήταν η αιτία να γράψω αυτό το τραγούδι τότε», είπε χαρακτηριστικά. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top