Βατίδου: «Θεωρώ ένα είδος επανασύνδεσης με τον Κούγια το ότι με υποστήριξε»

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το τροχαίο

Την πρώτη της εμφάνιση μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε έκανε το βράδυ της Πέμπτης 16/11, η Εύη Βατίδου.

Το πρώην μοντέλο μιλώντας στους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στο γεγονός, αλλά και στην υπεράσπιση από τον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια.

Στον ανακριτή η Εύη Βατίδου - Στο πλευρό της ο Αλέξης Κούγιας

«Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης αυτή τη στιγμή. Περιμένουμε ακόμα, θα δούμε. Δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο θέμα, ο νόμος θα δείξει. Υπάρχει μία περίπτωση να πάει πιο γρήγορα αλλά αυτά είναι θέματα του Αλέξη, δεν τα γνωρίζω. Ευτυχώς έχουμε βγει όλοι σώοι και αβλαβείς από αυτή την ιστορία. Τώρα το τι ακούγεται και το τι γράφεται χωρίς στοιχεία και εκθέσεις είναι όλα ανυπόστατα. Δε θέλω καμία συγγνώμη από την άλλη πλευρά, ούτε να τους ξαναδώ θέλω. Μακριά μου. Δεν προσδοκώ τίποτε. Μόνο την ησυχία μου Δε ζήτησα από κανέναν χρήματα», είπε αρχικά.

Αλέξης Κούγιας και Εύη Βατίδου στη Μύκονο, το Πάσχα του 2002/ NDP

Αλέξης Κούγιας και Εύη Βατίδου στη Μύκονο, το Πάσχα του 2002/ NDP

Το γεγονός ότι ο γνωστός ποινικολόγος βρέθηκε στο πλευρό της πρώην συζύγου του εκείνη τη δύσκολη στιγμή έκανε πολλούς να αναρωτηθούν αν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης.

Ο Κούγιας για σενάρια επανασύνδεσης με τη Βατίδου: «Υπήρξε μεγάλος έρωτας»

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε δίπλα μου από την πρώτη στιγμή. Έχει αναλάβει τα νομικά θέματα. Του έχω πάρα πολύ εμπιστοσύνη, δεν το συζητώ. Εντύπωση θα μου έκανε αν δεν ήταν δίπλα μου. Ήξερα ότι θα με βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι, δεν είχα αμφιβολία. Το θεωρούσα αυτονόητο και βγήκα και σωστή. Είμαστε σε επικοινωνία με τον Αλέξη, έδειξε ενδιαφέρον για μένα. Χάρηκαν και τα παιδιά που έδειξε ενδιαφέρον. Δε με γοητεύει, με ευχαριστεί. Με κάνει να αισθάνομαι ότι με υποστηρίζει. Επανασύνδεση το θεωρώ κατά κάποιο τρόπο, με την έννοια του ότι μιλάμε 3-4 φορές τη μέρα. Αυτά του αρέσει να συζητάμε. Λίγο τον έχω ζαλίσει αυτές τις μέρες, είναι η αλήθεια γιατί ξέρω ότι εργάζεται πάρα πολύ», πρόσθεσε η Εύη Βατίδου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top