Ο Κούγιας για σενάρια επανασύνδεσης με τη Βατίδου: «Υπήρξε μεγάλος έρωτας»

Όσα είπε ο ποινικολόγος για τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή Super Κατερίνα

Η «επανένωση» του Αλέξη Κούγια και της Εύης Βατίδου, με αφορμή τη δικαστική εκπροσώπηση που χρειάστηκε το μοντέλο για το περιστατικό στη Γλυφάδα και την είχε από τον πρώην σύζυγό της «φούντωσε» φήμες για «επανένωση» του πρώην ζευγαριού και στην πραγματική ζωή. 

Στον ανακριτή η Εύη Βατίδου - Στο πλευρό της ο Αλέξης Κούγιας

Μάλιστα, στις κοινές τους δηλώσεις έξω από τα δικαστήρια χθες, όποτε και τελικά αφέθηκε ελεύθερη η Εύη Βατίδου χωρίς περιοριστικούς όρους, ο Αλέξης Κούγιας αστειεύτηκε μιλώντας στους δημοσιογράφους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Χαίρομαι κι εγώ που μετά από πολλά χρόνια, θα το πω έτσι χαριεντιζόμενος, ξαναβρεθήκαμε μαζί».

Βατίδου για Κούγια: «Αν ξανάφτιαχνε τη ζωή του, δε θα ήταν το καλύτερό μου»

Ο γνωστός ποινικολόγος τοποθετήθηκε σήμερα σχετικά με την υπόθεση, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στη συνέχεια ρωτήθηκε από τον Ανδρέα Μικρούτσικο αν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης με την πρώην σύζυγό του.

Αλέξης Κούγιας και Εύη Βατίδου στη Μύκονο, το Πάσχα του 2002/ NDP

Αλέξης Κούγιας και Εύη Βατίδου στη Μύκονο, το Πάσχα του 2002/ NDP

«Πρώτα από όλα δεν ξέρει κανείς γι’ αυτήν την υπέροχη ερωτική σχέση, γιατί υπήρξε ένας τεράστιος έρωτας… εγώ αλλιώς δε θα πήγαινα στην εκκλησία. Όχι Ανδρέα. Μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Εγώ πέρασα έναν μεγάλο έρωτα με την Εύη κι αυτή με μένα, γι’ αυτό πήγαμε και στην εκκλησία. Κάναμε δύο υπέροχα παιδιά. Κάποια στιγμή στην επταετία συνέβη κάτι που δεν μπορώ να το αιτιολογήσω. Όμως, να πω κάτι για να το ξεκαθαρίσω: Γυναίκα με την οποία είσαι μαζί, κάνεις δύο παιδιά και για τους δικούς της λόγους μετά τον χωρισμό, πηγαίνει με άλλον άνδρα, για τον Κούγια δεν μπορεί να υπάρχει επιστροφή», είπε κάθετος ο Αλέξης Κούγιας. 

Γάμος Κούγια - Βατίδου το 2001/ NDP

Γάμος Κούγια - Βατίδου το 2001/ NDP

Στην επιμονή του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο ποινικολόγος προσπάθησε να εξηγήσει τη θέση του. «Είμαστε μια κοινωνία στην Ελλάδα που ακόμα δεν έχουμε ξεπεράσει τον θεσμό της οικογένειας και ο θεσμός για να διατηρείται, το πρώτο πράγμα είναι το αίσθημα της ντροπής. Για έναν άντρα της δικής μου εποχής και της δικής μου ηλικίας, στα 73 μου χρόνια οι αρχές παραμένουν οι ίδιες. Βγάλε από το μυαλό σου Ανδρέα ή οποιοσδήποτε άλλος κάνει αυτές τις σκέψεις. Έχουμε μια υπέροχη σχέση με την Εύη…», είπε, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να καταλήγει: «στον δεύτερο γάμο εγώ κουμπάρος».

Υπενθυμίζεται ότι ο γάμος της Eύης Βατίδου και του Αλέξη Κούγια έγινε στον ιερό ναό Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι, τον Ιανουάριο του 2001. Απέκτησαν  δύο παιδιά, τον Χρήστο, τον Μάρτιο του 2002 και τη Μάιρα τον Ιανουάριο του 2005. Χώρισαν τον Οκτώβριο του 2007.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top