Βατίδου για Κούγια: «Αν ξανάφτιαχνε τη ζωή του, δε θα ήταν το καλύτερό μου»

«Mε τα παιδιά μου είμαστε πλέον σαν αδέλφια»

Για τον Αλέξη Κούγια, αλλά και τη σχέση με τα παιδιά της μίλησε η Εύη Βατίδου. Όπως εξομολογήθηκε η πρώην Σταρ Ελλάς δε θα ήταν το καλύτερό της, αν ο πρώην σύζυγός της ξαναέφτιαχνε τη ζωή του. 

Εύη Βατίδου: Σχολίασε την ατάκα της για το «100» που έγραψε ιστορία!

«Δε θέλω να σχολιάσω τις δηλώσεις του Αλέξη για τον Στέφανο Κασσελάκη. Ο Αλέξης είναι μία χαρά, δεν είναι στο νοσοκομείο, τον είδα πρόσφατα. Αν χρειαστεί κάτι από εμένα, ξέρει πού να με βρει. Είναι απλά τα πράγματα» είπε αρχικά η Εύη Βατίδου στην εκπομπή «Το Πρωινό».

https://www.star.gr/lifestyle/celebrities/622382/koygias-ta-karfia-gia-th-batidoy-kai-ton-neo-ths-syntrofo

Αλέξης Κούγιας και Εύη Βατίδου σε έξοδό τους στη Ρόδο, το 2006/ NDP

Εύη Βατίδου: «Έχω τα παιδιά μου σαν αδέλφια μου»

«Έχω συνηθίσει η ζωή μου να περνάει μέσα από τα media, δεν έχω να κρύψω κάτι γενικότερα. Δεν απολογούμαι στα παιδιά μου. Χώρισαν οι δρόμοι μας με τα παιδιά λόγω των πανεπιστημίων. Έχουν μεγαλώσει και είναι σαν αδέλφια μου τα παιδιά μου. Παλιά, ήταν τα παιδιά μου, ήμουν η μαμά. Τώρα έχει αλλάξει πολύ η σχέση μας με τα παιδιά. Καμιά φορά βλέπω φωτογραφίες τους και αναρωτιέμαι πού είναι τα μωρά μου και γελάνε» πρόσθεσε η Εύη Βατίδου για τα παιδιά της με τον Αλέξη Κούγια. Ο γιος του Χρήστος είναι σήμερα 21 ετών και η κόρη τους Μάιρα 18 ετών.

Εύη Βατίδου: Τι την ενώνει και τι τη χωρίζει με τον Αλέξη Κούγια

«Δεν προχώρησε κι εκείνος σε κάτι πιο σοβαρό, εννοοώ σε γάμο, δεν προχώρησα κι εγώ. Μας ενώνει με τον Αλέξη η αγάπη μας για τα παιδιά και μας χωρίζουν πάρα πολλά. Τώρα έχει ηρεμήσει εντάξει. Δε θα μπορούσαμε να ξαναείμαστε μαζί. Του μιλάω φιλικά. Ο Αλέξης εμένα; Είναι δυνατόν να με έχει συμβουλέψει θετικά; Μόνο θα με μαλώσει. Αν δε με μαλώσει, θα αναρωτηθώ. Τον τελευταίο καιρό είναι πιο συγκαταβατικός. Ίσως να είμαστε το μοναδικό ζευγάρι που ίσως ο καθένας μιλάει για τον πρώην του» πρόσθεσε η Εύη Βατίδου.

Αλέξης Κούγιας: Τα «καρφιά» για την Εύη Βατίδου και το νέο της αμόρε!

Σε ερώτηση για το πώς θα αντιδρούσε αν ο Αλέξης Κούγιας ξαναέφτιαχνε τη ζωή του, η Εύη Βατίδου είπε: «Δε θα ήταν το καλύτερό μου, αλλά άμα θέλει να το κάνει… Δικαίωμά του. Αν τον ρωτούσες εσύ, αν εγώ ξαναέφτιαχνα τη ζωή μου, θα σου έλεγε ναι; Να είναι καλά! Ο Αλέξης πολλές φορές λέει άλλα, μετά τα αλλάζει… Τον έχουμε μάθει τον Αλέξη!» κατέληξε.

Γάμος Κούγια - Βατίδου το 2001/ NDP

Γάμος Κούγια - Βατίδου το 2001/ NDP

H Eύη Βατίδου παντρεύτηκε τον Αλέξη Κούγια στον ιερό ναό Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι, τον Ιανουάριο του 2001. Απέκτησαν  δύο παιδιά, τον Χρήστο, τον Μάρτιο του 2002 και τη Μάιρα τον Ιανουάριο του 2005. Χώρισαν τον Οκτώβριο του 2007.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top