Πέννυ Μπαλτατζή: «Πήρα μεγάλη ανακούφιση όταν πέθανε η μαμά μου- Λυτρώθηκε»

«Εγώ την τύλιξα με το σεντόνι» - Όσα εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια

Η Πέννυ Μπαλτατζή μίλησε για τα συναισθήματά της όταν έφυγε από τη ζωή η μητέρα της, η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας. 

Η Πέννυ Μπαλτατζή δάκρυσε μιλώντας για την ψυχική ασθένεια της μητέρα της

«Έχω μέσα μου μία πολύ μεγάλη συγχώρεση για τη μητέρα μου. Δεν μπορούσε η ίδια να αντιμετωπίσει τον εαυτό της, τότε όμως δεν ήταν η ώρα μου να το αντιληφθώ. Είχα πολύ θυμό για τη μητέρα μου, θυμάμαι πράγματα που έλεγε και έκανε, αλλά θα ήταν άδικο να την κατηγορήσω», εξομολογήθηκε η Πέννυ Μπαλτατζή στην εκπομπή του Ant1 «I love ΣΟΥ ΚΟΥ».

Στην σπάνια εξομολόγησή της η δημοφιλής τραγουδίστρια παραδέχτηκε πως πήρε μεγάλη ανακούφιση όταν «έφυγε» η μαμά της, αφού ήταν άρρωστη και η ίδια νιώθει πως η μητέρα της λυτρώθηκε. «Φαντάσου ότι το επόμενο βράδυ έπαιζα, πήγα στο live μου, πήγα σπίτι και την τύλιξα εγώ με το σεντόνι. Ήταν σαν να έφυγε από μέσα μου ένα πολύ μεγάλο βάρος», εξομολογήθηκε. 

«Αν μου έλεγες 22-23 χρονών “η μητέρα σου πέθανε”, θα σου έλεγα: εντάξει, και; Θυμάμαι ότι έφευγα από το σπίτι, με έψαχνε, με έπαιρνε τηλέφωνο και της απαντούσα μετά από 3 μέρες, ήμουν σκληρή», περιέγραψε η τραγουδίστρια στον Αnt1.

Τέλος, σε ερώτηση για το τι θα έλεγε στη μητέρα της εάν είχε τη δυνατότητα να της μιλήσει σήμερα, η Πέννυ Μπαλτατζή απάντησε συγκινημένη: «Θα της έλεγα: μαμά, πετάς εκεί που είσαι; Της άρεσε πολύ να βλέπει τον εαυτό της στον ύπνο της να πετάει. Μακάρι να πετάει εκεί που είναι, της το εύχομαι».

Η τραγουδίστρια έχει εξαιρετική σχέση με τον πατέρα της, ο οποίος τη φρόντιζε όταν ήταν μικρή αλλά και πλέον φροντίζει τη δική της κόρη, ως παππούς πλέον. Υπενθυμίζεται ότι η Πέννυ Μπαλτατζή και ο σύζυγός της, Χρήστος Τζούτης, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Κάρολο και την Αμέλια (4 ετών και 1,5 έτους σήμερα αντίστοιχα).

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top