«Στα Σύνορα»: To ζευγάρι Φατούρου στη Ζήνα- Τι είπαν Πούλης & Ασημακοπούλου

Όσα είπαν για τη νέα κωμική σειρά του Star αλλά και τα ... όνειρά τους

Στα Σύνορα: Ο Σπύρος Πούλης και η Έλενα Ασημακοπούλου στις «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Η νέα κωμική σειρά του Star «Στα Σύνορα» έκανε πρεμιέρα την περασμένη Κυριακή με διπλό επεισόδιο και η ανταπόκριση ήταν μεγάλη από το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο «αγκάλιασε» τη σειρά από την πρώτη κιόλας προβολή.

Στα Σύνορα: Αποθέωση στο Twitter για τη νέα κωμική σειρά του Star

Λίγο πριν δούμε τα επόμενα δύο επεισόδια (Κυριακή 5/11 στις 20:50), οι δύο εκ των πρωταγωνιστών της σειράς, Έλενα Ασημακοπούλου και Σπύρος Πούλης, φιλοξενήθηκαν σήμερα στις «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Δείτε εδώ το πρώτο επεισόδιο της νέας κωμικής σειράς του Star στα Σύνορα

Δείτε εδώ το δεύτερο επεισόδιο της νέας κωμικής σειράς του Star στα Σύνορα

Στα Σύνορα: Ο Σπύρος Πούλης και η Έλενα Ασημακοπούλου στις «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ο Σπύρος Πούλης και η Έλενα Ασημακοπούλου υποδύονται τον Αντώνη Φατούρο και την Καίτη Φατούρου- Τσιτσιμπλιού, αντίστοιχα. Είναι παντρεμένοι και συνεργάτες της γιαγιάς Γιαννούλας, καθώς διαθέτουν την καλύβα στο δάσος που χρησιμοποιείται για το λαθρεμπόριο. 

«Στα Σύνορα»: Η οικογένεια Φατούρου και ο κομβικός ρόλος της...καλύβας

«Είδες τι ωραία γυρίσματα που έχουμε κάνει; Έχουμε πάει σε δάση, σε βουνά, σε θάλασσες, σε λίμνες, σε ποτάμια. Έχει πάρα πολλά εξωτερικά γυρίσματα», σχολίασε ο Σπύρος Πούλης. 

«Εγώ δεν έχω τόσα πολλά εξωτερικά γυρίσματα, αλλά είναι πολύ ωραία τα γυρίσματά μας», είπε η Έλενα Ασημακοπούλου, επισημαίνοντας πως είχε πολλά χρόνια να κάνει κωμωδία και το ήθελε πάρα πολύ.

«Η αλήθεια είναι ότι τρέχω πολύ για να τα καταφέρω όλα. Δεν είναι εύκολο να τα συνδυάζεις. Απαιτήσεις έχει το παιδί, απαιτήσεις έχει το μαγαζί, απαιτήσεις έχει η δουλειά που κάνω. Κάνω πολλές δουλειές ταυτόχρονα, αλλά δε γίνεται διαφορετικά για να μπορέσω κι εγώ να προσφέρω στο παιδί μου. Το site με τα παπούτσια το ξεκίνησα ως χόμπι. Τώρα έχει γίνει επάγγελμα. Δεν ξέρω αν του χρόνου θα είμαι τηλεοπτικά κάπου, φέτος ευτυχώς έχω την τύχη να είμαι», πρόσθεσε η Έλενα Ασημακοπούλου.

Έλενα Ασημακοπούλου: «Όταν χώρισα με τον Τσιρίλο δεν είχα λεφτά στην άκρη»

Σε ερώτηση της Ζήνας Κουτσελίνη προς τον Σπύρο Πούλη, αν νιώθει ότι έχει πραγματοποιήσει όλα τα όνειρά του, ο ηθοποιός απάντησε: «ναι! όλα. Με τη δουλειά μου έκανα αυτό που ήθελα, Με άφησαν οι γονείς πριν από 35 χρόνια να φύγω από το χωριό και να έρθω να σπουδάσω να γίνω ηθοποιός. Δύο παιδιά που ήθελα να κάνω, έκανα. Κάποια ταξίδια μου λείπουν από τη ζωή μου, που δεν τα έχω κάνει στο εξωτερικό. Θέλω να πάω στη Νέα Υόρκη».

Στην ίδια ερώτηση, η Έλενα Ασημακοπούλου πως κάποια όνειρά της τα έχει πραγματοποιήσει και κάποια άλλα όχι. «Γενικά μ' αρέσει να ονειρεύομαι, να βάζω στόχους και να προχωράω. Θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top