Μακαλιάς σε Καινούργιου: «Υπάρχουν συγκεκριμένα είδη εκπομπών;»

Η on air απάντηση στο τι εκπομπή κάνει η Μπέττυ Μαγγίρα

Τη δική του απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου που αναρωτήθηκε τι εκπομπή κάνει η Μπέττυ Μαγγίρα έδωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Δημήτρης Μακαλιάς

«Υπάρχουν συγκεκριμένα είδη εκπομπών; Συγγνώμη δεν το ήξερα. Πώς λέγεται η εκπομπή που κάνουμε εμείς και πώς λέγεται η εκπομπή που κάνει η κυρία Καινούργιου; Σαν πλαίσιο, είναι τελείως διαφορετικό;», αναρωτήθηκε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκαν οι συντελεστές της εκπομπής «I love ΣΟΥ ΚΟΥ» για το ρεπορτάζ σχετικά με την αποχώρηση του Δημήτρη Καμπουράκη από το Open και τον φημολογούμενο καβγά με τον Παναγιώτη Στάθη.

Δημήτρης Καμπουράκης: Λόγοι υγείας τον οδήγησαν να αποχωρήσει από το ΟΡΕΝ

Καμπουράκης: Νέα στοιχεία για την υγεία του - «Δε σηκωνόταν από τον πόνο»

«Αυτό το ρεπορτάζ είχαμε μπροστά μας σαν ύλη, αυτό σχολίασα εγώ, δεν είχα κάτι παραπάνω. Δε σχολιάζω αυτούς που σχολιάζουν αυτά που σχολιάσαμε. Είναι κύκλος. Είναι τέλειο ότι έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις και ότι όλο αυτό από ό,τι λένε οι ίδιοι δεν ισχύει. Είναι υπέροχο, είναι καλό να μην τσακώνονται οι άνθρωποι και να μην υπάρχουν χωρισμοί με αυτόν τον τρόπο, χαίρομαι γι’ αυτό».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top