Γιώργος Αμούτζας: 2ος στο Πρωτάθλημα Ράλι Ελλάδος ο Νικηφόρος του «Σασμού»

Η επικίνδυνη στιγμή σε αγώνα και η επική συμβουλή της μητέρας του

Γιώργος Αμούτζας: Όσα είπε ο Νικηφόρος του Σασμού για την αγάπη του για το ράλι- Happy Day

Ο Νικηφόρος του «Σασμού», Γιώργος Αμούτζας, μετά το τραγικό τέλος του στη δημοφιλή σειρά, μίλησε για τις στιγμές που έζησε μέσα από τον ρόλο του, αλλά και για τη μεγάλη του αγάπη: τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, δηλαδή το ράλι. 

Γιώργος Αμούτζας: Η ηλικία, ο διάσημος νονός, η σύντροφος και το τραγούδι

«Το γνώριζα από τις αρχές του καλοκαιριού ότι πεθαίνει ο Νικηφόρος. Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι, ένα τεράστιο ευχαριστώ. Ήταν καλλιτεχνικά η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου», είπε στο Happy Day για τη συμμετοχή του στον «Σασμό» ο Γιώργος Αμούτζας.

Σασμός: Η κραυγή της μάνας ανατρίχιασε το Twitter - «Όσκαρ στη Μαριλίτα»

Στη συνέχεια μίλησε για τη μεγάλη του αγάπη, το ράλι. «Είναι τρόπος ζωής, είναι κουλτούρα», επισήμανε και αποκάλυψε πως από πολύ μικρή ηλικία είχε αυτή την ανάγκη για αγωνιστική οδήγηση. Αρχικά ξεκίνησε να ασχολείται με τα καρτ, στη συνέχεια με αγωνιστικές μοτοσικλέτες και πλέον με χωμάτινους αγώνες ταχύτητας ράλι.

«Αυτό που μου έδινε χαρά ως παιδί είναι να πλένω το αυτοκίνητο του μπαμπά και της μαμάς, απλά για να νιώθω ότι κάτι κάνω με το αυτοκίνητο», αποκάλυψε ο Νικηφόρος του «Σασμού».

Για τη στάση των γονιών του, ανέφερε πως οι γονείς του πάντα τον στήριζαν, αν και «η μητέρα μου δεν είναι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο όταν μαθαίνει ότι κάνουμε άλματα με το αυτοκίνητο στο χώμα και ότι ταξιδεύουμε με 200 χλμ/ ώρα μέσα στο βουνό».

Όταν κάνω αγώνες ράλι νιώθω ελεύθερος, ζωντανός, πραγματικά χαρούμενος, ευτυχισμένος και ήρεμος

Μάλιστα, φέτος ο Νικηφόρος του Σασμού και η ομάδα του βγήκαν δεύτεροι στο Πρωτάθλημα ράλι Ελλάδος. «Στους ρυθμούς που το κάνουμε εμείς δεν μπορώ να πω ότι είνα χόμπι, είναι πρωταθλητισμός. Θέλει θυσίες και πολλή προσπάθεια», είπε ο Γιώργος Αμούτζας.

Όσο για το κόστος αυτής της ενασχόλησης, όπως είπε ο δημοφιλής ηθοποιός: «μπορεί να ξεκινήσει από 1.500 και να φτάσει το ένα εκατομμύριο τον χρόνο. Πληρώνεις συμμετοχή, τα λάστιχα σου, το ενοίκιο του αυτοκινήτου σου ή την αγορά του, την ομάδα σου... δεν είναι μικρό το budget».

Γιώργος Αμούτζας: Αγκαλιά με τη σύντροφό του σε βραδινή έξοδο

Αποκάλυψε δε, ότι στον τελευταίο τους αγώνα «τα χρειαστήκαμε γιατί κρεμαστήκαμε από έναν γκρεμό και είχε 200-250 μ. από κάτω, αλλά όλα καλά. Οι δύο ρόδες του αυτοκινήτου από τη δική μου πλευρά κυριολεκτικά κρεμάστηκαν από τον γκρεμό. Το αυτοκίνητο σηκώθηκε για να κατέβει, ξανασηκώθηκε και συνεχίσαμε... Δεν προλαβαίνεις να φοβηθείς εκεί».

Γιώργος Αμούτζας: «Ο αδελφικός μου φίλος έφυγε μπροστά στα μάτια μου»

Τέλος αποκάλυψε και τη συμβουλή που του δίνει η μητέρα του πριν τους αγώνες. «Κλασσική Ελληνίδα μάνα... πάμε για αγώνες ράλι εμείς και όταν φεύγουμε μου λέει: "Αγόρι μου μην τρέχεις"».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top