Ελένη Καρακάση: «Ήμουν απελπισμένη… πήγαινα και έκλαιγα στους γιατρούς»

Συγκλονίζει η περιπέτεια υγείας της ηθοποιού

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ελένης Καρακάση

Η Ελένη Καρακάση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Γεια Σου της Μαρίας Μπακοδήμου το μεσημέρι του Σαββάτου. 

Ελένη Καρακάση: «Η μαμά μου έμαθε από την τηλεόραση για την επέμβαση»

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε και τους πόνους που ένιωθε για πολύ καιρό, με αφορμή μία ανάρτηση για την παγκόσμια ημέρα για τα ιατρεία πόνου στις 7 Νοεμβρίου.

«Πέρυσι αντιμετώπισα ένα σοβαρό θέμα, έκανα χειρουργείο και πήγε πολύ καλά. Άρχισα σε 40 ημέρες να έχω πόνο σε όλο μου το σώμα και φοβηθήκαμε για πολλά και για σκλήρυνση

Κάναμε όλες τις εξετάσεις και πήγα σε ό,τι γιατρό μπορείς να φανταστείς. Όταν πήγα στο ιατρείο πόνου, είχα έναν φάκελο υπερπλήρη και είχε τα πάντα μέσα και δοκίμαζα πολλά πράγματα για να περάσουν οι πόνοι μου. Κάποια στιγμή είπε ένας γιατρός στον άντρα μου, πες της να πάρει τηλέφωνο στο ιατρείο πόνου», ανέφερε αρχικά. 

Ελένη Καρακάση για υστερεκτομή: «Φοβήθηκα ότι μπορεί να είναι κάτι κακό»

«Έκλεισα ραντεβού κι όταν πήγα ήμουν πραγματικά απελπισμένη. Πήγαινα στους γιατρούς κι έκλαιγα, έλεγα ότι θέλω να γίνω η Ελένη που ήμουν πριν 1,5 χρόνο. Δεν μπορούσα να κάνω βήμα και να περπατήσω. Δεν είχα κάτι. Κάναμε εξετάσεις και δε βρίσκαμε. Να πονώ και να μην μπορώ να πλύνω ένα ποτήρι. Να προσπαθώ να πιάσω το ποτήρι από το ντουλάπι και να μου πέφτει. Είχε κάνει τη ζωή μου δύσκολη. Να κάθομαι και να μην μπορώ να σηκωθώ, να μην μπορώ να βγω από το αυτοκίνητο», συμπλήρωσε η Ελένη Καρακάση. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top