Ελένη Καρακάση: «Η μαμά μου έμαθε από την τηλεόραση για την επέμβαση»

Οσα είπε η «Ρίζω» από τη σειρά Άγριες Μέλισσες

Δείτε τη συνέντευξη της Ελένης Καρακάση στο Breakfast@Star

Ασχολείται το ίδιο καλά με την υποκρτική αλλά και με τη μουσική, αφού τραγουδάει επαγγελματικά με τη φωνή της να συγκινεί! 

Ως «Ρίζω» η Ελένη Καρακάση άφησε το δικό της στίγμα στη σειρά Άγριες Μέλισσες

Ως «Ρίζω» η Ελένη Καρακάση άφησε το δικό της στίγμα στη σειρά Άγριες Μέλισσες

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια που έγινε ευρέως γνωστή το 2019 με τον ρόλο της «Ρίζως» στη σειρά Άγριες Μέλισσες, κατά κόσμον Ελένη Καρακάση, μίλησε στο Breakfast@Star για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από έναν χρόνο και τον τρόπο που το έμαθε η μητέρα της

Ελένη Καρακάση για υστερεκτομή: «Φοβήθηκα ότι μπορεί να είναι κάτι κακό»

Άρχικά μίλησε για τις ανασφάλειες που έχει: «Κοιτιέμαι στον καθρέφτη, βλέπω τις ρυτίδες μου που όλο και πιο πολλές γίνονται αλλά δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα. Δηλαδή κάνω και μια δουλειά που θεωρώ ότι δεν μπορώ να αλλοιώσω την έκφραση μου». 

Το πρόβλημα υγείας δεν άφησε την Ελένη Καρακάση να χαρεί το φινάλε της σειράς Άγριες Μέλισσες

Το πρόβλημα υγείας δεν άφησε την Ελένη Καρακάση να χαρεί το φινάλε της σειράς Άγριες Μέλισσες

Στη συνέχεια, η ηθοποιός πρόσθεσε σε σχέση με το χειρουργείο που έκανε πέρυσι: «Σήμερα που γράφουμε την συνέντευξη, σαν αύριο, κλείνει ακριβώς ένας χρόνος από την επέμβαση. 20 Ιουνίου έγινε το χειρουργείο. Ήταν μια φάση που, αν τα λέω, ο σκοπός είναι να μπορέσουμε να παροτρύνουμε τον κόσμο να κάνει πρόληψη. Στο διάστημα μιας εβδομάδας έκανα μια μαγνητική, βγήκε το αποτέλεσμα και μου λέει ο γιατρός: "Έλα αύριο το πρωί στο νοσοκομείο να τα πούμε. Μου λέει πως τη Δευτέρα κάνουμε το χειρουργείο". Έπρεπε να ενημερώσω στο σίριαλ ότι δεν θα είμαι στα τελευταία επεισόδια κι αυτό ήταν κάτι που με πόνεσε πολύ γιατί τα τρία χρόνια των Άγριων Μελισσών ήταν πολύ σημαντικά για όλους όσους ήμασταν εκεί. Ήταν πια κι η σειρά στο φινάλε της, αλλά η υγεία είναι πιο μπροστά. Στα τελευταία επεισόδια δεν έπαιζα, δηλαδή αν είχατε δει το τελευταίο επεισόδιο γινόταν αναφορά στο όνομα μου, αλλά έβρισκαν πάντα μια δικαιολογία πως η Ρίζω πήγε εκεί».  

Ελένη Καρακάση: Έχετε δει τον τραγουδιστή που είναι παντρεμένη η ηθοποιός;

Τέλος, για τον τρόπο που το αποκάλυψε στη μητέρα της, ανέφερε: «Στη μαμά μου στήσαμε λίγο μια μικρή πλεκτάνη που το έμαθε από την τηλεόραση κιόλας, γιατί δεν της το είχαμε πει. Δηλαδή την είχα πάει στην Αίγινα, που είχα φροντίσει να έχει πάει ο αδελφός μου με την γυναίκα και την κόρη του ώστε να έχει παρέα δίπλα της και να το πάρει πιο γλυκά». 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top