Ελένη Καρακάση: Έχετε δει τον τραγουδιστή που είναι παντρεμένη η ηθοποιός;

Είναι μαζί πάνω από 20 χρόνια!

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ελένης Καρακάση στην εκπομπή της ΕΡΤ

Εδώ κι αρκετά χρόνια έχει μια σημαντική πορεία στο θέατρο, την τηλεόραση αλλά και το τραγούδι. Τηλεοπτικά την είδαμε ξανά στις Άγριες Μέλισσες το 2019, στον ρόλο της «Ρίζως».

Η Ελένη Καρακάση έχει ταλέντο τόσο στην υποκριτική όσο και στο τραγούδι!

Η Ελένη Καρακάση έχει ταλέντο τόσο στην υποκριτική όσο και στο τραγούδι!

Η Ελένη Καρακάση βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν, όπου ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για τον σύζυγό της που είναι μουσικός. Η καλλιτέχνιδα είναι παντρεμένη με τον μουσικό και τραγουδιστή Δημήτρη Τσινιδέλο με τον οποίο έγιναν ζευγάρι το 2002. Για τη γνωριμία τους αφορμή στάθηκε η μουσική και συγκεκριμένα το συγκρότημα στο οποίο συμμετείχαν και οι δύο

Ελένη Καρακάση για υστερεκτομή: «Φοβήθηκα ότι μπορεί να είναι κάτι κακό»

Ελένη Καρακάση: «Με τον σύζυγό μου γίναμε φίλοι και μετά ήρθε το αίσθημα»

«Είμαστε 20 χρόνια μαζί. Το 2002 γίναμε ζευγάρι. Ο έρωτας έχει πολύ μεγάλη σχέση με τον θαυμασμό που έχεις για τον άνθρωπό σου. Όταν χάνεται ο θαυμασμός είναι κι ένας λόγος για να μην είσαι με έναν άνθρωπο μαζί. Ήταν το πρώτο στοιχείο. Έλεγα πάντα “Αχ να είσαι με έναν άνθρωπο που να τραγουδάει ωραία”», είπε αρχικά. 

Η Ελένη Καρακάση κι ο Δημήτρης Τσινιδέλος στο θέατρο Πέτρας τον Ιούλιο του 2021

Η Ελένη Καρακάση κι ο Δημήτρης Τσινιδέλος στο θέατρο Πέτρας τον Ιούλιο του 2021 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Τον Δημήτρη δεν τον είχα ακούσει να τραγουδάει στις πρόβες που κάναμε με το συγκρότημα γιατί κάναμε μόνο τα δικά μου τραγούδια. Όταν τον άκουσα στο πρώτο μας live και συνειδητοποίησα ότι ο Δημήτρης που ήταν και πιτσιρικάς έχει αυτή τη φωνή, μου φάνηκε απίστευτο που είχε τόσο ώριμη φωνή», αποκάλυψε η Ελένη Καρακάση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top