Γαρμπή για Καρρά: «Προσευχόμαστε όλοι. Τον λατρεύουμε και ανησυχούμε πολύ»

Τι είπε για Fame Story, Νότη Σφακιανάκη και δηλώσεις Κασσελάκη

Γενέθλια είχε ο Διονύσης Σχοινάς πριν λίγες μέρες και η Καίτη Γαρμπή αναφέρθηκε στα «δώρα» που έκανε στον σύζυγό της. «Την αγάπη μου, την οποία έχει πάρα πολλά χρόνια και πράγματα που δε λέγονται», είπε.

Καίτη Γαρμπή: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του Διονύση Σχοινά

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» συνάντησε τη δημοφιλή τραγουδίστρια στο αεροδρόμιο μαζί με τον γιο της, Δημήτρη, και η Καίτη Γαρμπή μίλησε για το Fame Story”, τον Βασίλη Καρρά, τον Νότη Σφακιανάκη και σχολίασε παράλληλα τις πρόσφατες δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη για την επιθυμία του να αποκτήσει δύο αγόρια με τον σύζυγό του.

Δείτε εδώ όλα τα highlifhts του Fame Story

«Τους αγαπώ όλους, είναι καταπληκτικοί, αγαπούν τα παιδιά και φαίνεται. Θεωρώ ότι οι συμβουλές τους είναι to the point. Πιστεύω θα πάνε καλά» είπε για τους συναδέλφους της στην κριτική επιτροπή του Fame Story.

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Βασίλης Καρράς, η Καίτη Γαρμπή ευχήθηκε «να ξεπεράσει ό,τι κακό συμβαίνει». «Δεν έχω μιλήσει. Μαθαίνω από φίλους για την υγεία του. Προσευχόμαστε όλοι. Τον αγαπάμε, τον λατρεύουμε, ανησυχούμε πολύ. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να ξεπεράσει όποιο πρόβλημα» είπε.

Καίτη Γαρμπή και Βασίλης Καρράς επί σκηνής το 2018/ NDP

Καίτη Γαρμπή και Βασίλης Καρράς επί σκηνής το 2018/ NDP

Μελάς για Καρρά: «Δεν πήγα να τον δω γιατί δεν θα αντέξω!»

Για τις φήμες ότι ο Νότης Σφακιανάκης θα επιστρέψει στις μουσικές σκηνές σημείωσε πως δε γνωρίζει αυτή την πληροφορία όμως «μακάρι να επιστρέψει, γιατί λείπει. Είναι πολύ μεγάλος τραγουδιστής».

Νότης Σφακιανάκης: Η πρώτη εμφάνισή του μετά από τρία χρόνια

Καίτη Γαρμπή: «Συνεχίζω με όλη μου την αγάπη να στηρίζω την ομοφυλοφιλία»

Τέλος, για τις δηλώσεις Κασσελάκη ανέφερε: «Ό,τι θέλει ο καθένας κάνει. Πώς να πάρω θέση σε κάτι που θέλει η ψυχή και η καρδιά κάποιου;».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top