Βασίλης Καρράς: Η ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του και η έκκληση

«Σας θερμοπαρακαλούμε να σεβαστείτε τον αγώνα του επιτέλους»

Όσα είχε πει ο αδελφός του Βασίλη Καρρά για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή/ εκπομπή «Το Πρωινό» 27/9/23

Τη μάχη του δίνει ο Βασίλης Καρράς με σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Μάλιστα, πρόσφατα σε δημοσίευση που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του στο facebook, έγινε έκκληση για «σεβασμό στον αγώνα του», καθώς τα προηγούμενα 24ωρα υπήρξε διασπορά ψευδών ειδήσεων, ακόμη και ότι έχασε τη μάχη για τη ζωή του. 

Βασίλης Καρράς: «Δίνει γενναία μάχη, πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία»

«Τον τελευταίο καιρό ο αγαπημένος σε όλους μας Βασίλης Καρράς δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια τον δικό του αγώνα με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ουδέποτε έκρυψε ο ίδιος από τον κόσμο ούτε και εμείς που είμαστε η επίσημη φωνή του», ανέφερε η  η ανακοίνωση.

«Τις τελευταίες ημέρες και στο βωμό του χρήματος, από διάφορα site του διαδικτύου διακινούνται μακάβριες ειδήσεις με αποκορύφωμα την τελευταία ώρα που κυκλοφορεί ότι ο Βασίλης Καρράς δε βρίσκεται πια στη ζωή. Διαβεβαιώνουμε όλο τον κόσμο ότι τίποτα από αυτά που γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και οτιδήποτε αφορά την υγεία του θα το μαθαίνετε με πλήρη εντιμότητα από εμάς. Έχετε καταφέρει να καταρρακώσετε την οικογένεια του περισσότερο από ό,τι η ίδια η ασθένειά του. Σας θερμοπαρακαλούμε να σεβαστείτε τον αγώνα του επιτέλους», καταλήγει η ανακοίνωση του fan page.

O Βασίλης Καρράς σε συναυλία του στο Βεάκειο, τον Ιούλιο του 2022/ NDP Παναγιώτης Κουφαλέξης

O Βασίλης Καρράς σε συναυλία του στο Βεάκειο, τον Ιούλιο του 2022/ NDP Παναγιώτης Κουφαλέξης

Ο αδελφός του Βασίλη Καρρά, Δαμιανός Κεσογλίδης, είχε μιλήσει πρόσφατα για τη γενναία μάχη που δίνει ο τραγουδιστής. 

Aδελφός Βασίλη Καρρά: «Δίνει γενναία μάχη. Ξέρει τα πάντα. Το πολεμάει!»
 

«Δίνει τη μάχη του πάρα πολύ γενναία, είναι υπερήφανο άτομο! Είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Άνθρωπος είναι… Το πολεμάει! Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες του δίνουν μεγάλες πιθανότητες» είπε πει ο κ. Κεσογλίδης στην εκπομπή του Ant1 «To Πρωινό», την περασμένη εβδομάδα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top