Aδελφός Βασίλη Καρρά: «Δίνει γενναία μάχη. Ξέρει τα πάντα. Το πολεμάει!»

«Πριν 20 μέρες πήγαμε στο στούντιο- Άντε να επανέλθουμε σιγά σιγά»

Όσα είπε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο αδελφός του Βασίλη Καρρά για τη γενναία μάχη που δίνει ο τραγουδιστής 

Ο Βασίλης Καρράς περνάει μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του και ο αδελφός του, Δαμιανός Κεσογλίδης, μίλησε για τη γενναία μάχη που δίνει ο τραγουδιστής. 

Βασίλης Καρράς: «Δίνει γενναία μάχη, πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία»

«Όλα βαίνουν καλώς, παλεύει, παλεύει… Αναρρώνει όσο πάει… Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν, κάναμε καλαμπούρι πάνω. Μέρα πάρα μέρα, κάθε μέρα πάνω είμαι. Στον αδερφό μου δίπλα. Συζητάμε, κάνουμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε την μπιρίμπα μας. Βγαίνουμε στο μπαλκόνι του, συζητάμε να περάσει η ώρα και βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό, στα κτήματά του που έχει στην Καβάλα» είπε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο αδελφός του Βασίλη Καρρά, των οποίων οι φωνές μοιάζουν πολύ. 

«Δίνει τη μάχη του πάρα πολύ γενναία, είναι υπερήφανο άτομο! Είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Άνθρωπος είναι… Το πολεμάει! Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες του δίνουν μεγάλες πιθανότητες» πρόσθεσε ο κ. Κεσογλίδης.

O Bασίλης Καρράς σε εμφάνισή του σε πρεμιέρα νυχτερινού κέντρου/ NDP Νίκος Δρούκας

O Bασίλης Καρράς σε εμφάνισή του σε πρεμιέρα νυχτερινού κέντρου/ NDP Νίκος Δρούκας

Ο αδελφός του δημοφιλούς καλλιτέχνη πρόσθεσε πως ο Βασίλης Καρράς έχει βαθιά πίστη στον Θεό και πως έχει στο πλευρό του μετρημένους φίλους. «Πριν 20 μέρες πήγαμε στο στούντιο, δοκίμασε…. Ήταν περίπου δυόμιση ώρες στο στούντιο» περιέγραψε ο αδελφός του Βασίλη Καρρά και μεταβίβασε τα λόγια του τραγουδιστή που είπε στο στούντιο: «Άντε να επανέλθουμε σιγά σιγά».

Η άγνωστη δωρεά του Βασίλη Καρρά σε νοσοκομείο

Η εκπομπή «Το Πρωινό» δημοσίευσε και ένα έγγραφο στο οποίο φαίνεται η δωρεά που έκανε ο Βασίλης Καρράς με την τραγουδίστρια Βέτα Αυγέρη στο νοσοκομείο Παπανικόλαου, τον περασμένο Απρίλιο. 

Επρόκειτο για δωρεά τριών αμαξιδίων για τις ανάγκες του τμήματος τεχνητού νεφρού. Ο τραγουδιστής έχει βοηθήσει πολύ κόσμο χωρίς να το μαθαίνουμε ποτέ» σχολίασε ο Τάσος Τεργιάκης. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top