Μελάς για Καρρά: «Δεν πήγα να τον δω γιατί δεν θα αντέξω!»

«Είναι δύσκολα τα πράγματα!» είπε για τον φίλο του ο τραγουδιστής

Για την κατάσταση της υγείας του καλού του φίλου, Βασίλη Καρρά, μίλησε ο Ζαφείρης Μελάς.

Ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» και ανέφερε: «Έχω μιλήσει με τον Βασίλη Καρρά. Είναι δύσκολα τα πράγματα!».

καρράς μελάς

«Δεν πήγα να τον δω γιατί δεν θα αντέξω να τον δω. Μακάρι να γίνει καλά, να γυρίσει πάλι πίσω. Μου είπε ότι δεν είναι καλά. Δεν ήθελα να τον ενοχλήσω γιατί σέβομαι αυτόν τον Γολγοθά που τραβάει. Έχουμε περάσει πάρα πολλά, μαζί σκαρφαλώναμε για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Ποτέ δεν κοιταχτήκαμε λοξά, πάντα μιλούσαμε με τα μάτια καρφωμένα πάνω μας» πρόσθεσε και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

Ο Ζαφείρης Μελάς για το τραγούδι:

«Προσπαθώ να κάνω λαϊκό κόσμο! Υπάρχει κόσμος που ακόμη αγαπά το λαϊκό τραγούδι και προσπαθεί να το τραγουδήσει. Όταν δουλεύεις και αγαπάς αυτό που κάνεις, η ανταμοιβή έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Έχω εκμεταλλευτεί σωστά την επαγγελματική μου επιτυχία. Υπήρξαν αδικίες που έχω ζήσει από συναδέλφους, αλλά τους ξέρουμε ποιοι είναι! Έχω δημιουργήσει αρκετές και καλές φιλίες στον χώρο. Έχουμε συνεργαστεί πολλά χρόνια και κρατάει μέχρι σήμερα η φιλία μας» είπε ο λαϊκός τραγουδιστής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top